Windows 7 işletim sisteminde driver güncellemesi nasıl yapılır?

AxisVg

Hectopat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
348
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben halihazırda Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum ve NVIDIA ekran kartı driverimi güncellemeye çalışırken işletim sistemim yüzünden kurulum yapamadığını belirten bir yazı çıkıyor. Driveri güncellemenin bir yolu var mıdır?
 
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben halihazırda Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum ve NVIDIA ekran kartı driverimi güncellemeye çalışırken işletim sistemim yüzünden kurulum yapamadığını belirten bir yazı çıkıyor. Bunun bir yolu var mıdır?

Ekran kartınız nedir?

Eğer Windows 7 uyumlu sürücüsü yoksa Windows 10a geçmelisiniz.
 
Daha öncesinde Windows 8.1 language Home öneren olmuştu eğer sistemi yükseltirsem yavaşlama yaşar mıyım ve arada bir Valorant oynuyorum FPS düşüşü olur mu?
Düşüş olacağını sanmıyorum bu sistemle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ssd ve 8gb Ram olduğu takdirde de Windows 10 iyi gider.
 
Düşüş olacağını sanmıyorum bu sistemle rahatlıkla kullanabilirsiniz. SSD ve 8 GB RAM olduğu takdirde de Windows 10 iyi gider.

Tamam teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak Windows 8.1 kurulumunu nereden yapabilirim bilgilendirebilir misiniz?
Düşüş olacağını sanmıyorum bu sistemle rahatlıkla kullanabilirsiniz. SSD ve 8 GB RAM olduğu takdirde de Windows 10 iyi gider.

Açıkçası birazda korkuyorum daha önce bilmeden Windows 10 geçmiştim sonuçarı kötü olmuştu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı