Windows 7 ISO dosyası ile format atınca etkinleştirme istiyor mu?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Bu linkten Windows 7 ISO'su ile format atacağım fakat daha önce hiç Windows 7 format atmadığım için bilmiyorum format atınca benden extra bir etkinleştirme falan isteyecek mi?
Bu etkinleştirme olayı benim Windows 7 kullanmama bir engeli var mıdır? Etkinleştirmeden kullanabilir miyim?

İnternette crackli ürün anahtarı illaki bulursunuz.Zaten ürün anahtarım yok diyerek sonraki adıma geçebilirsiniz diye biliyorum.

İnternette crackli ürün anahtarı illaki bulursunuz. Zaten ürün anahtarım yok diyerek sonraki adıma geçebilirsiniz diye biliyorum.

Hocam merak ettiğim herhangi bir ürün anahtarı girmeden kullanmaya devam edebilir miyim?
Bir de crackli ürün anahtarı ile kullanırsma sorun çıkar mı?
Orijinal key bulamadım internette.

Hocam merak ettiğim herhangi bir ürün anahtarı girmeden kullanmaya devam edebilir miyim?
Bir de crackli ürün anahtarı ile kullanırsma sorun çıkar mı?
Orijinal key bulamadım internette.
ürün anahtarı o kadar önemli bir şey değil sorun çıkarmaz.Zaten illaki ürün anahtarım yok yazar.Ona tıklayınca sonraki adımlara geçebilirsiniz.Eğer ürün anahtarı şart ise crackli key kullanın internette bolca var.Zararı olmaz ben 3 yıl.önce windows 10 için sınırsız ürün anahtarı etkinleştirdim crackli olarak :D.Bazen şansına sınırsızda gelebiliyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı