Ronnie1035
Hectopat
Arkadaşlar, bilgisayarıma format atacağım. Windows 7 için güvenilir bir ISO dosyası linki atar mısınız? Biliyorum, eskidi. Windows 7 eskidi ama Windows 10 bilgisayarı fazla yorar.
Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
Oradaki Windows 7 indirilemiyor. Tahminimce Microsoft sunucularından kaldırdı.Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
Türkçe ve güvenilir.Bu Türkçe değil mi herhangi bir sorun çıkmaz ?
Windows 7 indirmenin başka yolu yok mu?Oradaki Windows 7 indirilemiyor. Tahminimce Microsoft sunucularından kaldırdı.
Bazı sitelerde var ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Ben şimdi bendeki orijinal dosyayı yükleyip yarın size link verebilirim geç olmayacaksa. Bu arada bendeki sadece 64 bit Ultimate sürümü.Windows 7 indirmenin başka yolu yok mu?
Tamamdır çok teşekkürler. Linki konuya mı atacaksınız?Bazı sitelerde var ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Ben şimdi bendeki orijinal dosyayı yükleyip yarın size link verebilirim geç olmayacaksa. Bu arada bendeki sadece 64 bit Ultimate sürümü.
Bazı sitelerde var ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Ben şimdi bendeki orijinal dosyayı yükleyip yarın size link verebilirim geç olmayacaksa. Bu arada bendeki sadece 64 Bit Ultimate sürümü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.