Windows 7 ISO dosyası nereden bulunur?

selim24

Hectopat
Daha fazla  
RAM
3 gb
Ekran kartı
Intel HD Graphics
İşlemci
Intel Core İ3
Öncelikle Windows 7'nin eski olduğunu ben de biliyorum ama sistemim Windows 10 için yetersiz, kurdum çalışıyor ama oldukça fazla performans kaybı yaşıyorum. Tüm Windows 7 ISO dosyaları bu konudaki linkten Home Basic 64 Bit indirdim fakat ZIP dosyasını ayıklarken hata oluyor ve Rufus'a atamıyorum. Bilgisayar eskiden babamdaydı ve şu an yanımda değil bu yüzden donanım detaylarından emin değilim bildiğim kadarıyla yazdım.

Öncelikle Windows 7'nin eski olduğunu ben de biliyorum ama sistemim Windows 10 için yetersiz, kurdum çalışıyor ama oldukça fazla performans kaybı yaşıyorum. Tüm Windows 7 ISO dosyaları bu konudaki linkten Home Basic 64 Bit indirdim fakat ZIP dosyasını ayıklarken hata oluyor ve Rufus'a atamıyorum. Bilgisayar eskiden babamdaydı ve şu an yanımda değil bu yüzden donanım detaylarından emin değilim bildiğim kadarıyla yazdım.
Bende Win 7 Ultimate 32 bit var eski HDD'de.İstersen veriyim.

Hocam buraya baktım indirdim zaten ama ZIP dosyasını ayıklarken sorun çıkıyor Rufus'a atamıyorum.

Bir de direk bu siteden ISO indirmeyi dene.

Teşekkürler, şu an iş yerindeyim akşam eve gidince deneyeceğim.

Hocam Extended Kernel çalışması var Techolay'ın, onu deneyebilirsiniz.

Hocam extended kernel çalışması var Techolay'ın, onu deneyebilirsiniz.

Sağ olun hocam deneyeceğim sırayla hangisi olursa artık.

Kaan diye bir YouTuber da denemişti evet.
Peki sürücüleri nasıl bulacaksınız.

Windows 7 için sürücüler internette hala var hatta çoktan buldum bile.

Bende Windows 7 Ultimate 32 Bit var eski HDD'de. İstersen vereyim.

Hocam diğer atılan linklerdekine bir bakayım eğer yazdıramazsam USB'ye sizden isteyim.

Windows 7'den selamlar.

Bir de direk bu siteden ISO indirmeyi dene.

Bu ISO'yu indirip kurdum, cevap verip yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam deneyeceğim sırayla hangisi olursa artık.

Windows 7 için sürücüler internette hala var hatta çoktan buldum bile.

Hocam diğer atılan linklerdekine bir bakayım eğer yazdıramazsam USB'ye sizden isteyim.

Windows 7'den selamlar.

Bu ISO'yu indirip kurdum, cevap verip yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Yardımcı olabildiğime sevindim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı