Windows 7 ISO dosyası nereden bulunur?

Başka bir arkadaş daha önce konu açmış

@Yiğitt35
Hocam merhaba, konuyu oluşturmadan buyana aradan uzun bir süre geçmiş
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında o konu üzerinden bende bir Windows ISO dosyası indirdim ve indirdiğim dosya Drivem da kayıtlı olarak duruyordu.

ISO'yu o konu üzerinden aldığımı hatırlıyorum ama tam emin değilim. Kendim bizzat kullanmıştım ve virüsle karşılaşmadım. Dosyanın şimdi ki durumu nedir bilmiyorum. İşinizi görür diye paylaşmak istedim.

@Yiğitt35
Hocam merhaba, konuyu oluşturmadan buyana aradan uzun bir süre geçmiş
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında o konu üzerinden bende bir Windows ISO dosyası indirdim ve indirdiğim dosya Drivem da kayıtlı olarak duruyordu.

ISO'yu o konu üzerinden aldığımı hatırlıyorum ama tam emin değilim. Kendim bizzat kullanmıştım ve virüsle karşılaşmadım. Dosyanın şimdi ki durumu nedir bilmiyorum. İşinizi görür diye paylaşmak istedim.

Teşekkür ederim, normalde ben de uzun zaman önce indirmiştim ama muhtemelen benim depo olarak kullandığım hard disklerin içinde bir yerlerde duruyor. O zaman da bulmaya üşenmiştim diye tekrar indireyim dedim ama linkler bu sefer gitmiş. Hem link konusunu hatırlatayım dedim hem de bu sayede aramış olayım dedim. Teşekkürler tekrar :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı