Windows 7 ISO nereden bulabilirim?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Eski bir dizüstü var, ben Linux kurmayı düşünüyorum fakat babam anlamadığı için Windows 7 kuracağım ama micrsoft desteği kesince nereden ISO dosyasını bulacağımı bilemedim zaten bilgisayarın arkasında Windows 7 Key var orijinal olacak. HDD'ye kuracağım sizce Windows 7 yavaş kalır mı?

Eski bir dizüstü var, ben Linux kurmayı düşünüyorum fakat babam anlamadığı için Windows 7 kuracağım ama micrsoft desteği kesince nereden ISO dosyasını bulacağımı bilemedim zaten bilgisayarın arkasında Windows 7 Key var orijinal olacak. HDD'ye kuracağım sizce Windows 7 yavaş kalır mı?

Windows 7 yükleyip Key'ini girdikten sonra Windows 8. Sonra Windows 10 sürümüne yükseltebilirsiniz.

Windows 10'da bence gayet soft çalışıyor, Destek gelmeyen bir işletim sistemi kullanmanı tavsiye etmem.
İnternette OEM Key'ler 80 TL'ye satılıyor zaten.

Windows 7, HDD'de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Bu adresten indirebilirsiniz:

Ayrıca, bu bağlantıyı da kullanabilirsiniz:

bu adrese bir bak olursa çözüldü at
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç.
Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım.
Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office imajlarına da ulaşabilirsiniz.
Yazılım ayrıca çoklu dil desteğine de sahip.

1603286021318.png

bu o ücretli

Windows 10'da bence gayet soft çalışıyor, Destek gelmeyen bir işletim sistemi kullanmanı tavsiye etmem.
İnternette OEM Key'ler 80 TL'ye satılıyor zaten.

Destek olmadığını biliyorum ama bilgisayar eski. Bana kalsa Ubuntu kuracağım işi olan hiç bilmiyorsa Google girsin ama işte bilgisayar babamın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı