Fitness için antrenman programı önerisi

Bu da bir seçenek doğrudur. Çoğu kişi ben dahil full body çok bayıyor. Eğer sıkmazsa 2 hafta kadar ağrılar kesilene kadar full body öneririm bende.
Bana da aşırı sıkıcı geliyor aspava gibi ortaya karışık çalışırmış gibi. Ama zaten düşük ağırlık çalışılacak başlangıçta ne kadar fazla kas grubu çalışsa o kadar iyidir.

haftada 5 gün gitmeyi düşünüyorum
PPL uygun. Push-Pull-Leg-Push-Pull olarak yapabilirsiz. Aynı haftada 4 kez üst vücut çalışıyorsunuz 5 günde. Aynı kas grupları arası 2’şer gün de off olduğu için adeleniz dinlenir.

Bana da aşırı sıkıcı geliyor aspava gibi ortaya karışık çalışırmış gibi. Ama zaten düşük ağırlık çalışılacak başlangıçta ne kadar fazla kas grubu çalışsa o kadar iyidir.

PPL uygun. Push-Pull-Leg-Push-Pull olarak yapabilirsiz. Aynı haftada 4 kez üst vücut çalışıyorsunuz 5 günde. Aynı kas grupları arası 2’şer gün de off olduğu için adeleniz dinlenir.
hocam tam anlamadım kusura bakmayın ppl veya push pull leg push pull ne anlama geliyo evde çalışmam için mi bunları söylediniz

Hocam tam anlamadım kusura bakmayın PPL veya push pull leg push pull ne anlama geliyor evde çalışmam için mi bunları söylediniz

Terimler hocam bunlar. İtiş, çekiş günü gibi.

Bacak senin için önemliyse haftada bir kere çalışmamanı öneririm. Gelişim daha yavaş olur. Bacak haftada 1 çalışılmalı diye bir kalıp yok ve yanlış. Tabii öncelik değilse haftada 1 de çalışılabilir. Tercih meselesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı