Merhaba, bugün forumda paylaşılan orijinal Windows ISO dosyalarından Windows 7 Ultimate 64 Bit versiyonunu Windows 10 olan laptopuna kurdum ancak bilgisayarımın sürücüleri yüklenmedi. Ağ sürücüsünü Casper'ın kendi sitesinden seri numarası ile bulup yüklemeye çalıştım ancak başarıyla tamamlandı dese de Wireless ayarlarını / bağlantı kısmını göremiyorum.
Wifi yi açıp deneyin, wifi açmak için pc üzerinde tuş var ise basıp açın yoksa sistem üzerinden açıp deneyin.
2. resmi görmemiştim, sürücüleriniz yüklenmemiş. Ağ sürücülerini başka bir bilgisayardan indirip kurun.
Hocam sürücüleriniz Windows 7'yi desteklemiyor sanırım. Çünkü kablosuz ve kablolu internet sürücüsü inmemiş. Telefona sürücüyü indirip bilgisayar atmayı dener misiniz?
Ağ denetleyicisine sağ tıklayın. Sonrasında özellikler deyin. Sonrasında ayrıntılar deyin ve özellik kısmına donanım kimlikleri deyin. O donanım kimliğini bizimle paylaşın.
Wifi yi açıp deneyin, wifi açmak için pc üzerinde tuş var ise basıp açın yoksa sistem üzerinden açıp deneyin.
2. resmi görmemiştim, sürücüleriniz yüklenmemiş. Ağ sürücülerini başka bir bilgisayardan indirip kurun.
Ağ denetleyicisine sağ tıklayın. Sonrasında özellikler deyin. Sonrasında ayrıntılar deyin ve özellik kısmına donanım kimlikleri deyin. O donanım kimliğini bizimle paylaşın.