Windows 7 kablosuz bağlantı yok

SansReis

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarda kablosuz bağlantı yok. Direkt Wi-Fi'ya bağlanamıyorum. Sorun nedir ve çözümü nedir?

20250422_103019.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarda kablosuz bağlantı yok. Direkt Wi-Fi'ya bağlanamıyorum. Sorun nedir ve çözümü nedir?

Eki Görüntüle 2475274

Kablosuz ag baglastirici donanimsal olarak olmayabilir varsa driver kurulu olmayabilir yada mod olarak pasif olabilir. Hatta yazilimsal bir sorunda olabilir. En saglikli yol bilgisayariniza ait marka model bilgileri ile Kablosuz ag baglastirici surucusunu bastan kurmak. Eger marka model veya surucu bilgilerine ulasamiyorsaniz donanim kimlik bilgisinden stabil calisan surucuye ulasabilirsiniz. Arkadaslar bu konuda bilgi vermis..

Kablosuz ag baglastirici donanimsal olarak olmayabilir varsa driver kurulu olmayabilir ya da mod olarak pasif olabilir. Hatta yazilimsal bir sorunda olabilir. En saglikli yol bilgisayariniza ait marka model bilgileri ile kablosuz ag baglastirici surucusunu bastan kurmak. Eger marka model veya sürücü bilgilerine ulasamiyorsaniz donanim kimlik bilgisinden stabil calisan surucuye ulasabilirsiniz. Arkadaşlar bu konuda bilgi vermis.

Anladım teşekkür ederim.

Biraz anlatabilir misiniz? Internette araştırdım ama bulamadım.

Aygıt Yöneticisi'ni açın ve tanınmamış aygıt var mı ona bakalım.
İkinci olarak Ağ bağdaştırıcıları altında Wi-Fi görünmüyor ise sizde de yok demektir.
Dışarıdan USB aparat şeklinde satın alıp kullanabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı