Windows 7 Kendiliğinden Reset Atma Sorunu

fthsnl

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım uzun süredir kendi kendine reset atıyor, zamanı belli olmuyor, bazen açılır açılmaz bazen uzun süre hiç atmıyor. Oyuna girdiğimde de oluyor, normal şekilde dururken de. Windows 7 sistem. Lütfen yardım edin.

sistemim win7. Bilgisayarim cok eski olduğu için win 10 u kaldıracağını dusunmuyorum. Lütfen yardım edin.

Bilgisayarının muhtemelen belleklerinden. Bunu dene bilgisayarım sağ tık özellikler gelişmiş sistem ayarları en altta başlangıç ve kurtarma var, orda sistem hatası, otomatik olarak yeniden başlat, tikini kaldır. Böylelikle sorununu çözmüş olabilirsin.

Windows 7 yerine en güncel Windows 10'u öneriyorum. Windows 10 şuan Sosyal'de destek gören işletim sistemi. Windows 7'nin seneler önce bitti.

Windows 7 yerine en güncel Windows 10'u öneriyorum. Windows 10 şuan Sosyal'de destek gören işletim sistemi. Windows 7'nin seneler önce bitti.
Bunu nereden edinebilirim? Windows 10 un en guncel surumunu nasıl bulabilirim yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…