Windows 7 KERNEL.32.DLL hatası

tisortea7

Hectopat
Kaç gündür uğraştım durdum sonunda Windows 10 olan bilgisayarı Windows 7 yapmayı başardım. Ama internet Driver'ını kurmak için programı açtığımda "SetDefaultDLLDirectories yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" hatasını alıyorum. Nasıl çözebilirim?

Kurduğunuz Windows 7'yi nereden indirdiniz? Ek olarak kernel32.dll Windows Update ile dahil ediliyor Windows 7 içerisine.

Kurduğunuz Windows 7'yi nereden indirdiniz? Ek olarak kernel32.dll Windows Update ile dahil ediliyor Windows 7 içerisine.
Technopat Sosyal'den indirdim. Konu linkini de buraya atıyorum :
Windows 7 Professional 64 Bit indirdim.

Windows Update kullanarak kernel32.dll'yi getiremiyorum çünkü onun için internet lazım. İnterneti kurarken de bu hatayı veriyor.

Yanlış bilgi
İnternete kernel32.dll indir deyin sonra onu System32 klasörüne atın sonra kernel32.dll 64 Bit versiyonunu indirip SysWOW64 klasörüne atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
İnternete kernel32.dll indir deyin sonra onu System32 klasörüne atın sonra kernel32.dll 64 Bit versiyonunu indirip SysWOW64 klasörüne atın.
Atıyorum fakat atarken bu klasöre atmak için yönetici izni lazım diyor devam diyorum tekrardan yönetici gereksinimleri gerekiyor falan diyor onu nereden ayarlarım?

@tisortea7 bu güncellemeyi farklı bir cihazla indirip bilgisayara atıp kurar mısınız?
Tamam deneyeceğim. Teşekkürler.

Deneyeceğim.

Yükledim şu anda yeniden başlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…