Kaç gündür uğraştım durdum sonunda Windows 10 olan bilgisayarı Windows 7 yapmayı başardım. Ama internet Driver'ını kurmak için programı açtığımda "SetDefaultDLLDirectories yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" hatasını alıyorum. Nasıl çözebilirim?
İncelemedim. Geçmezse zaten yeni konu açarım. Şu anda Windows'u yapılandırılmasına hazırlanıyor yazıyor bitince ben size yanıt yazacağım.
Aslında Windows 10'u bilgisayarım kaldırıyor ama 7'nin tasarımı daha çok hoşuma gitti bu aralar
Güncelledikten sonra bir mavi ekran verdi ve "A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to youe computer" yazıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Güncelledikten sonra bir mavi ekran verdi ve "A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to youe Computer" yazıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Ben biraz youtube'dan bakayım şu mavi ekran hatasına. Ondan sonra Kernel32.DLL için sizin verdiğiniz güncellemeyi yükleyeyim. Eğer olmazsa size yanıt yazarım. Teşekkürler.