Windows 7 Keyini Windows 10'da Kullanma

Oyunbirhobby

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum biraz karmaşık gibi. Elimde bir masaüstü PC var. Orijinalinde Win7 Home Basic kuruluydu. Daha sonra format atmam gerekti ve iş yerinden bir Win7 Ultimate CD'si alıp formatladım. Ancak kasa üzerinde yazan Product Key'i girmedim. Şu an her açılışta benden key girmemi istiyor ve haliyle özelliklerini kullanamıyorum. Bilgisayar bu şekildeyken üzerinde Win10 kursam kurduktan sonra kasa üzerinde yazılı olan Product Key'i girsem bir sorunla karşılaşır mıyım ? Kabul etmeme gibi bir problem yaşatır mı ? Tekrardan Win7 Home Basic kurup etkinleştirip daha sonra Win 10 kurmam gerekir mi ?

Her konuda söylüyoruz olmaz diye. Windows 7'de etkinleştirip yükseltme yapacaksın. Direk Windows 10'da key kullanamazsın.

2 GB ve üstü RAM miktarı bulunan cihazlara 64-bit kurulum öneriyoruz.

Her konuda söylüyoruz olmaz diye. Windows 7'de etkinleştirip yükseltme yapacaksın. Direk Windows 10'da key kullanamazsın.
Windows 7 ürün anahtarını kasım ayında çıkacak Windows 10 TH2 stabil yapısıyla beraber kurulum aşamasında ve ya kurulum yaptıktan sonra girerek Windows 10'u etkinleştirmeniz mümkün olacak. Şu anda son çıkan önizleme yapılarında da bu özellik mevcut.

Keşke bu özelliği ilk başta getirselerdi bu kadar insan zorluk çekmezdi. Bir bilgisayara yükseltme yoluyla Windows 10 kurduktan sonra temiz kurulum yaptım sistem etkinleşmedi. Tekrar Windows 7 kurmak zorunda kaldım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı