Windows 7 Konum kullanılamıyor hatası

dxlem

Hectopat
Windows 7 format attıktan sonra D diskine giremiyorum. Konum kullanılamıyor hatası veriyor. Aynı şekilde Windows 8 de böyle bir hata veriyor. XP kurduğumda hata vermiyor. D diskindeki Harddisk ayrı 1 TB Harddisk. Sistemi 350 GB Harddiske kuruyorum. Bu neden olabilir bilen var mı?

Aynısı oluyor Konum Kullanılamıyor Hatası (Toshiba Taşınabilir Harddisk 640 GB)

Son düzenleyen: Moderatör:
feuGvNK.png

Bu şekilde

WIFZXpG.png

Başka bir yerden alıp kopyaladım. Aynısı oluyor.

Xp de kurdğumda giriyor. Nasıl bozuk olsun. Adres satırına denedim olmadı.

- - - Güncellendi - - -

Dediğin programdan test yaptım, biliyorum bu programı ama hardsik bozuk değil. Şu anda calısıyor, kullanıyorum. Yolunu buldum ama ne zaman format atsam o hata veriyor, neden olabilir.

Benzer sorun bende de var çözülemiyor. Sen çözdün mü? Windows 8'de oldu bende de. Normal çalışıyordu. Bir şey oldu UAC ayarını değiştirmemi istedi değiştirdim. Sonradan fark ettim D'ye erişilmiyor. Adres çubuğundan da giremiyorum. Eski haline getirdim UACyi ama nafile. Güvenlik ayarlarında tuhaflık var zaten normal değil sadece Gelişmiş seçeneği çıkıyor.

- - - Güncellendi - - -
Hata resmi:

qGYDBhq.png

Ekranın en sol altına sağ tıklayın. Ardından disk yönetimi deyin. Daha sonra D sürücüne gelin ve Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir deyin. Ardından harfi seçip Kaldır deyin. Tamam diyerek pencereleri kapatın. Tekrar disk yönetimine girip bu defa harf atayın.

Yaptım ne yazıkki aynı.
Ayrıca Güvenli kipte açtım sorun yok açılıyor. Sadece D'nin içerisindeki geri dönüşümü boşaltmamı istedi. Evet dedim boşalttım. Fakat normal de hata yine aynı. Ben tam yönetici olamıyorum. Yeni kullanıcı yaratıyorum, onu da yönetici yapmama izin vermiyor. Standart yani. Belki bunu düzeltsem olabilir. Çünkü güvenli kipte açılıyor sürücü.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı