Öncelikle merhabalar. Şuan bilgisayarım kullanılamaz hale geldi. Sorunları araştırdım fakat çözümünü bulamadım.
Bilgisayarımda dosya ve klasörlerde gezinirken, masa üstünde sağ tıkladığımda bu sinir bozucu "Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu" hatasını alıyorum. Daha sonra "Windows Gezgini Yeniden Başlatılıyor" diyor ve içinde meşgul olduğum klasör kapanıveriyor.
Sıradaki hatanın adını bile bilmiyorum. Bu hata gerçekten çok büyük rahatsızlık veriyor. Bu hata benim için çok ciddi olduğundan @Recep Baltaş 'tan yardım bekliyorum. Bir dosyayı kopyalarken çıkan bir hata.
Buyurun resmi :
Eğer windows dosyalarında bir sorun varsa onu çözer. Bir de bozulan çeşitli ayarları eskisi ile değiştirir. Kısacası sistem ayarlarını büyük ihtimal eski ayarına döndürür ama her zaman işe yaramayabilir.
Peki HDD içinde bulunan dosyalarıma, oyunlarıma falan zarar gelir mi ? Veya silinebilir mi ?
Buyur sonuçlar :
Böyle zor konularda yardım eden yok. @Recep Baltaş sizin yardımınıza ihtiyacım var. Yönetici ve moderatörlere sesleniyorum, ceza vermeyin elimden bi şey gelmiyor.
Bende SSD var ama aynı sorun bende de var kullandığım SSD Sandisk'in 128 GB'lık SSD'si ve hem SSD hem HDD'yi aynı anda kullanıyorum. 2 TB 2'5 inç Toshiba 32mb cache bellekli HDD'si var.
Bende SSD var ama aynı sorun bende de var kullandığım SSD Sandisk'in 128 GB'lık SSD'si ve hem SSD hem HDD'yi aynı anda kullanıyorum. 2 TB 2'5 inç Toshiba 32mb cache bellekli HDD'si var.