Çözüldü Windows 7 kullanılabilir RAM miktarı 15 GB

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xGhostx

Centipat
Daha fazla  
16 GM RAM'im var ama neden ise 15 GB'si kullanılabilir yazıyor? Nasıl düzeltirim ve neden olabilir?
Bu arada Windows orijinal lisans ile etkinleştirdim satın aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    217,8 KB · Görüntüleme: 140
Çözüm
Bellek üst sınırı ayarını kaldırın. İşlemci üst sınırı ayarını da kaldırın. Sistemi yeniden başlatın.

Bu ayarı yapmanızı söyleyen ahmakları bir daha dinlemeyin. Bunu size Sosyal'den biri dedi ise nickini söyleyin, 1 ay uyarı vereceğim.
Daha çok performans almak için ve çok seviyorum :)
orijinal lisans bile aldım :D

Performans Windows 10'da daha fazla olur. Ayrıca yükseltme yaparsanız lisans Windows 10'da da çalışır.

Buralar bu şekilde.
Performans Windows 10'da daha fazla olur. Ayrıca yükseltme yaparsanız lisans Windows 10'da da çalışır.

Emin ol Windows 7 kadar performanslı hızlı işletim sistemi yok

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    370 KB · Görüntüleme: 61
Konu sahibi nasıl uygun görüyorsa onu kullansın bence hocam. Sistem 2. nesil. Bana kalırsa Windows 8.1'den yükseğini çalıştırırsa sorun yaşayabilir. Windows 10 biraz daha yeni nesil donanımlarla iyi çalışıyor.

Buralar bu şekilde.

Emin ol Windows 7 kadar performanslı hızlı işletim sistemi yok.

Windows 10 daha performanslıdır. Özellikle yeni nesil oyunlarda Windows 7 FPS kaybına sebep oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı