Windows 7 kurarken dosya bozuk veya eksik hatası

ISO'yu tekrar yazıp deneyin USB'ye. Olmazsa USB bozuktur muhtemelen. Benim de başıma gelmişti. Başka USB ile deneyince olmuştu.
 
USB'yi 1 gün önce sıfır kutulu aldım.
USB'nin sağlam olduğundan eminseniz ISO'yu sıfırdan yazın. Yazılırken bilgisayarda işlem yapmamaya özen gösterin. Ayrıca temiz kurulum yaptığınıza emin misiniz?
 
@d4mann Hocam sizin ISO bozuk olabilir orada da çalışmıyorsa. Başka ISO ile deneyin.
 
@d4mann Windows 7 yerine 8.1 kurun bence hocam. Technopat Sosyal'de ISO'lar var fakat artık internete bile zor giriliyor 7 ile. Dün kurdum sayfalar yüklenmiyor, tarayıcı kurulmuyor, ekran kartı driver'ı kuracağım AMD'nin site açılmıyor gibi çok fazla hata oldu.
 
@d4mann Windows 7 yerine 8.1 kurun bence hocam. Technopat Sosyal'de ISO'lar var fakat artık internete bile zor giriliyor 7 ile. Dün kurdum sayfalar yüklenmiyor, tarayıcı kurulmuyor, ekran kartı Driver'ı kuracağım AMD'nin site açılmıyor gibi çok fazla hata oldu.

Sizle alakalı olabilir mi? Hocam yedek bilgisayarımda kullanıyorum ve akıcı.
 
@d4mann Güncellemelerini yapmak gerek. Fakat Technopat'da bulduğum ISO sanırım 2009'da çıkan ilk halinin ISO'su. Bu sebeple internete bile girememiş olabilirim. Güncel ISO bulursam sizi de haberdar etmeye çalışırım.
 

Geri
Yukarı