K k1eckq Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 Windows 7 kurarken mouse ve klavyem çalışmıyor, yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2021
K katabolizma Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 450 Makaleler 5 Çözümler 3 10 Nisan 2021 #2 k1eckq dedi: Windows 7 kurarken mouse ve klavyem çalışmıyor, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sorun bende Debian kurarken çıkmıştı. Touchpad mi kullanıyorsunuz mouse mu? Eğer touchpad ise mouse takıp deneyin. Eğer mouse kullanıyorsanız ISO dosyasında sizin fare ve klavyenizi algılayan sürücüler yoktur. NTlite yazılımı ile ekleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
k1eckq dedi: Windows 7 kurarken mouse ve klavyem çalışmıyor, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sorun bende Debian kurarken çıkmıştı. Touchpad mi kullanıyorsunuz mouse mu? Eğer touchpad ise mouse takıp deneyin. Eğer mouse kullanıyorsanız ISO dosyasında sizin fare ve klavyenizi algılayan sürücüler yoktur. NTlite yazılımı ile ekleyebilirsiniz.
KS KS K k1eckq Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 katabolizma dedi: Bu sorun bende Debian kurarken çıkmıştı. Touchpad mi kullanıyorsunuz mouse mu? Eğer touchpad ise mouse takıp deneyin. Eğer mouse kullanıyorsanız ISO dosyasında sizin fare ve klavyenizi algılayan sürücüler yoktur. NTLite yazılımı ile ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mouse kullanıyorum, sürücüleri NTLite ile nasıl ekleyeceğim? Artı 0 Eksi
katabolizma dedi: Bu sorun bende Debian kurarken çıkmıştı. Touchpad mi kullanıyorsunuz mouse mu? Eğer touchpad ise mouse takıp deneyin. Eğer mouse kullanıyorsanız ISO dosyasında sizin fare ve klavyenizi algılayan sürücüler yoktur. NTLite yazılımı ile ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mouse kullanıyorum, sürücüleri NTLite ile nasıl ekleyeceğim?
K katabolizma Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 450 Makaleler 5 Çözümler 3 10 Nisan 2021 #4 k1eckq dedi: Mouse kullanıyorum, sürücüleri NTLite ile nasıl ekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
k1eckq dedi: Mouse kullanıyorum, sürücüleri NTLite ile nasıl ekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS K k1eckq Femtopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #5 Teşekkür ederim deneyeceğim. Artı 0 Eksi