Çözüldü Windows 7 kurmak için BIOS'tan hangi ayar seçilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mubiak

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 (4 GB RAM) laptopuma format atacaktım USB ile izlediğim videodaki gibi boot ayarlarını açtım ve böyle bir yer geldi hangisini secmeliyim?
Windows 7 Professional 64 Bit-HP 250 G5 laptop kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 20220716_124717.jpg
    20220716_124717.jpg
    272,2 KB · Görüntüleme: 121
Çözüm
Windows 7 USB hazır ise ve bilgisayara takılı ise leagcy boot order kısmından USB diskette on key kısmını seçin. Eğer olmaz ise bilgisayarı kapatın açarken boot menü denen tuşa basın boot menüsün USB'yi seçin.
Windows 7 USB hazır ise ve bilgisayara takılı ise leagcy boot order kısmından USB diskette on key kısmını seçin. Eğer olmaz ise bilgisayarı kapatın açarken boot menü denen tuşa basın boot menüsün USB'yi seçin.

Çözüm
Hoş geldiniz ekranı cikti hocam.

USB'yi doğru hazırladığnızdan eminseniz veya başka siteden yüklemişseniz bu problem yaşanır. Veya da USB'yi seçememişsinizdir. Lütfen bilgisayarı kapatıp açılırken boot menu tuşunu görüp tıklayınız.

Aynen boyle yaptım oluyor şu an bir şeyler.

Eğer Windows 7 şeklinde Windows başlatılıyor yazıyor ise başarmışsınızdır.

USB'yi doğru hazırladığnızdan eminseniz veya başka siteden yüklemişseniz bu problem yaşanır. Veya da USB'yi seçememişsinizdir. Lütfen bilgisayarı kapatıp açılırken boot menu tuşunu görüp tıklayınız.

Eğer Windows 7 şeklinde Windows başlatılıyor yazıyor ise başarmışsınızdır.

Oldu hocam teşekkürler.

Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı