ZaferDLL Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 Selam ben. Bilgisayarı yeniden başlatırken Windows 7 kurtarıldı yazıyor ona tıklarsam bilgisayarım Windows 7 olur mu? Performans artar mı? Sistemim. i5 2430. İntelr 3000HD ekran kartı. 6 GB RAM.
Selam ben. Bilgisayarı yeniden başlatırken Windows 7 kurtarıldı yazıyor ona tıklarsam bilgisayarım Windows 7 olur mu? Performans artar mı? Sistemim. i5 2430. İntelr 3000HD ekran kartı. 6 GB RAM.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #2 Bilgisayarın Windows 7 olmaz tıklarsan. Sadece hangisini boot edeceksin diye soruyor.
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 ZaferDLL dedi: Selam ben. Bilgisayarı yeniden başlatırken Windows 7 kurtarıldı yazıyor ona tıklarsam bilgisayarım Windows 7 olur mu? Performans artar mı? Sistemim. i5 2430. İntelr 3000HD ekran kartı. 6 GB RAM.Eki Görüntüle 1621732 Genişletmek için tıkla... Hocam sistminizde iki işletim sistemi var
ZaferDLL dedi: Selam ben. Bilgisayarı yeniden başlatırken Windows 7 kurtarıldı yazıyor ona tıklarsam bilgisayarım Windows 7 olur mu? Performans artar mı? Sistemim. i5 2430. İntelr 3000HD ekran kartı. 6 GB RAM.Eki Görüntüle 1621732 Genişletmek için tıkla... Hocam sistminizde iki işletim sistemi var
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Ocak 2023 #4 ZaferDLL dedi: Selam ben. Bilgisayarı yeniden başlatırken Windows 7 kurtarıldı yazıyor ona tıklarsam bilgisayarım Windows 7 olur mu? Performans artar mı? Sistemim. i5 2430. İntelr 3000HD ekran kartı. 6 GB RAM.Eki Görüntüle 1621732 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız şu anda dual boot olarak çalışmakta. Her iki işletim sistemi de var bilgisayarınızda.
ZaferDLL dedi: Selam ben. Bilgisayarı yeniden başlatırken Windows 7 kurtarıldı yazıyor ona tıklarsam bilgisayarım Windows 7 olur mu? Performans artar mı? Sistemim. i5 2430. İntelr 3000HD ekran kartı. 6 GB RAM.Eki Görüntüle 1621732 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız şu anda dual boot olarak çalışmakta. Her iki işletim sistemi de var bilgisayarınızda.
ZaferDLL Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #5 PetrAFather dedi: Bilgisayarınız şu anda Dual boot olarak çalışmakta. Her iki işletim sistemi de var bilgisayarınızda. Genişletmek için tıkla... Yani o Windows 7 şeyini seçsem bilgisayar Windows 7 mi olur?
PetrAFather dedi: Bilgisayarınız şu anda Dual boot olarak çalışmakta. Her iki işletim sistemi de var bilgisayarınızda. Genişletmek için tıkla... Yani o Windows 7 şeyini seçsem bilgisayar Windows 7 mi olur?
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #6 ZaferDLL dedi: Yani o Windows 7 şeyini seçsem bilgisayar Windows 7 mi olur? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Windows 7'yi başlatmış olursunuz. F8 ile boot manager'a girerek daha sonradan isterseniz Windows 10'u başlatabilirsiniz.
ZaferDLL dedi: Yani o Windows 7 şeyini seçsem bilgisayar Windows 7 mi olur? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Windows 7'yi başlatmış olursunuz. F8 ile boot manager'a girerek daha sonradan isterseniz Windows 10'u başlatabilirsiniz.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Ocak 2023 #7 ZaferDLL dedi: Yani o Windows 7 şeyini seçsem bilgisayar Windows 7 mi olur? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarınızda hem Windows 7 kurulu hem de Windows 10 kurulu. İkisini de kullanabilirsiniz.
ZaferDLL dedi: Yani o Windows 7 şeyini seçsem bilgisayar Windows 7 mi olur? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarınızda hem Windows 7 kurulu hem de Windows 10 kurulu. İkisini de kullanabilirsiniz.
ZaferDLL Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #8 PetrAFather dedi: Hocam bilgisayarınızda hem Windows 7 kurulu hem de Windows 10 kurulu. İkisini de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi Performans artar mı?
PetrAFather dedi: Hocam bilgisayarınızda hem Windows 7 kurulu hem de Windows 10 kurulu. İkisini de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi Performans artar mı?
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #9 ZaferDLL dedi: Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi Performans artar mı? Genişletmek için tıkla... Sadece CPU , RAM kullanımı vb. düşük olacaktır. Ama desteği bitti, önermiyorum. ZaferDLL dedi: Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi Genişletmek için tıkla... Hayır sonradan seçim yapabiliyorsunuz boot manager'dan.
ZaferDLL dedi: Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi Performans artar mı? Genişletmek için tıkla... Sadece CPU , RAM kullanımı vb. düşük olacaktır. Ama desteği bitti, önermiyorum. ZaferDLL dedi: Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi Genişletmek için tıkla... Hayır sonradan seçim yapabiliyorsunuz boot manager'dan.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Ocak 2023 #10 ZaferDLL dedi: Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi Performans artar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam siz anlamadınız galiba. Bilgisayarınızda zaten var sadece istediğinizi kullanıyorsunuz ve gereksiz yer kaplıyor.
ZaferDLL dedi: Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi Performans artar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam siz anlamadınız galiba. Bilgisayarınızda zaten var sadece istediğinizi kullanıyorsunuz ve gereksiz yer kaplıyor.