Selam ben. Bilgisayarı yeniden başlatırken Windows 7 kurtarıldı yazıyor ona tıklarsam bilgisayarım Windows 7 olur mu? Performans artar mı?
Sistemim.
i5 2430.
İntelr 3000HD ekran kartı.
6 GB RAM.Eki Görüntüle 1621732
Bilgisayarınız şu anda dual boot olarak çalışmakta. Her iki işletim sistemi de var bilgisayarınızda.Selam ben. Bilgisayarı yeniden başlatırken Windows 7 kurtarıldı yazıyor ona tıklarsam bilgisayarım Windows 7 olur mu? Performans artar mı?
Sistemim.
i5 2430.
İntelr 3000HD ekran kartı.
6 GB RAM.Eki Görüntüle 1621732
Bilgisayarınız şu anda Dual boot olarak çalışmakta. Her iki işletim sistemi de var bilgisayarınızda.
Hocam sadece Windows 7'yi başlatmış olursunuz. F8 ile boot manager'a girerek daha sonradan isterseniz Windows 10'u başlatabilirsiniz.Yani o Windows 7 şeyini seçsem bilgisayar Windows 7 mi olur?
Hocam bilgisayarınızda hem Windows 7 kurulu hem de Windows 10 kurulu. İkisini de kullanabilirsiniz.Yani o Windows 7 şeyini seçsem bilgisayar Windows 7 mi olur?
Hocam bilgisayarınızda hem Windows 7 kurulu hem de Windows 10 kurulu. İkisini de kullanabilirsiniz.
Sadece CPU , RAM kullanımı vb. düşük olacaktır. Ama desteği bitti, önermiyorum.Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi
Performans artar mı?
Hayır sonradan seçim yapabiliyorsunuz boot manager'dan.Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi
Hocam siz anlamadınız galiba. Bilgisayarınızda zaten var sadece istediğinizi kullanıyorsunuz ve gereksiz yer kaplıyor.Yani Windows 7 seçersem bilgisayar Windows 7 olur değil mi
Performans artar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.