Eski PC'deki hard diski yeni PC'ye takacağım. Sadece işlemci farklı olacak. Bunun için hard diske format atmam veya format atmayıp driver kurma imkanım var mı?
Hayır aslında ama sistemin biraz ağır açılıyor şahsen Xeon'lu sistemden Ryzen'e geçerken aynı şeyi yaptım sorunsuz çalıştı ama sürücüleri silip baştan yükledim beni dinlerseniz temiz kurulum daha mantıklı.
Hayır aslında ama sistemin biraz ağır açılıyor şahsen Xeon'lu sistemden Ryzen'e geçerken aynı şeyi yaptım sorunsuz çalıştı ama sürücüleri silip baştan yükledim beni dinlerseniz temiz kurulum daha mantıklı.
Eski PC'deki hard diski yeni PC'ye takacağım. Sadece işlemci farklı olacak. Bunun için hard diske format atmam veya format atmayıp driver kurma imkanım var mı?
Lisans sorunu yaşamam format CDsinde sürekli anahtar oluyor kırılmış Windows kullanıyorum benim tek sorum şu olacak işlemci ve ekran kartı sürücülerini silip yeni PC'ye geçtiğimde yenisini yüklesem sorun olur mu?
Lisans sorunu yaşamam format cdsinde sürekli anahtar oluyor kırılmış Windows kullanıyorum benim tek sorum şu olacak işlemci ve ekran kartı sürücülerini silip yeni PC'ye geçtiğimde yenisini yüklesem sorun olur mu?