Windows 7 kurulu içinde uygulamaları ve oyunları olan hard diski başka bir PC'ye takma

yummycake18

Centipat
Daha fazla  
Eski PC'deki hard diski yeni PC'ye takacağım. Sadece işlemci farklı olacak. Bunun için hard diske format atmam veya format atmayıp driver kurma imkanım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır aslında ama sistemin biraz ağır açılıyor şahsen Xeon'lu sistemden Ryzen'e geçerken aynı şeyi yaptım sorunsuz çalıştı ama sürücüleri silip baştan yükledim beni dinlerseniz temiz kurulum daha mantıklı.

Hayır aslında ama sistemin biraz ağır açılıyor şahsen Xeon'lu sistemden Ryzen'e geçerken aynı şeyi yaptım sorunsuz çalıştı ama sürücüleri silip baştan yükledim beni dinlerseniz temiz kurulum daha mantıklı.

Bende Xeon'dan i7'ye geçeceğim sürücüler nasıl sıfırlanıyor çünkü format işine pek girişmek istemiyorum.

Lisans sorunu yaşamam format cdsinde sürekli anahtar oluyor kırılmış Windows kullanıyorum benim tek sorum şu olacak işlemci ve ekran kartı sürücülerini silip yeni PC'ye geçtiğimde yenisini yüklesem sorun olur mu?

Olmuyor ekran kartı sürücüsünü HDD'yi sökmeden önce DDU ile kaldırın işlemci için sürücü silmeye gerek yok Windows otomatik görüp ayarlıyor onu.

Olmuyor ekran kartı sürücüsünü HDD'yi sökmeden önce DDU ile kaldırın işlemci için sürücü silmeye gerek yok Windows otomatik görüp ayarlıyor onu.

Direk format atcaktım ama öbür PC'den çalışan HDD buna takınca hata veriyor format sırasında %80 de kalıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı