Windows 7 kurulu sisteme atlas OS indirilir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.70 GHz
Takılı RAM: 12,0 GB (kullanılabilir: 11,9 GB)
Depolama: 466 GB SSD SanDisk SDSSDH3500G
Grafik Kartı: NVIDIA GeForce 940MX (2 GB), Intel(R) HD Graphics 620 (128 MB)
Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Meslek
Öğrenci
RAM
1 GB
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
GeForce 7400 Go
Merhaba, öncelikle hurdacıdan aldığım Windows 7 düşük bir kurulu sistemim var buna atlas OS indirebilir miyim? Ve indirilmiyorsa Windows 10 format atıpta atlas OS indirsem performans açısından iyileşir mi?

Merhaba, öncelikle hurdacıdan aldığım Windows 7 düşük bir kurulu sistemim var buna atlas OS indirebilir miyim? Ve indirilmiyorsa Windows 10 format atıpta atlas OS indirsem performans açısından iyileşir mi?
hocam ram çok düşük hem düz windows hem atlas bu bilgisayarda çalışmaz. mekanik diski bir SSD ile ve RAM leri en az 4gb yaparak windows 10 kurabilirsiniz.

Linux seviyorsanız Q4OS Trinity daha mantıklı, AtlasOS çok performanslı çalışmaz.

Hocam RAM çok düşük hem düz Windows hem atlas bu bilgisayarda çalışmaz. Mekanik diski bir SSD ile ve RAM'leri en az 4 GB yaparak Windows 10 kurabilirsiniz.

Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim fakat bu bilgisayara ne yaparsam böyle tertemiz performans verir peki bir

Linux seviyorsanız Q4OS Trinity daha mantıklı, AtlasOS çok performanslı çalışmaz.

Hocam ben Linux hiç bilmiyorum :D

Linux'u bilmiyorsanız kesinlikle önermem.

Windows 10 2016 LTSB sürümüne bakın derim.

1 GB RAM ve yaklaşık 1.3 GHz işlemci ile mi? Olabilir mi böyle şeyki?

1 GB RAM ve yaklaşık 1.3 GHz işlemci ile mi? Olabilir mi böyle şeyki?
Kusura bakmayın farketmemişim RAM miktarını.
Maalesef Windows 10'u kaldırmaz diye düşünüyorum.

Windows şart ise Windows 8.1 yada daha Windows 7 Starter'a bakabilirsiniz.
Windows 10'u yine isterseniz 32 bit LTSB sürümleri yada Modlu sürümlere bakabilirsiniz.

Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim fakat bu bilgisayara ne yaparsam böyle tertemiz performans verir peki bir

Hocam ben Linux hiç bilmiyorum :D
hocam bilgisayar gayet eski o yüzden çok birşey beklemeyin. dediğim gibi en az 4gb ram ve bir ssd sistemin biraz daha iyi çalışmasını sağlayabilir. sistemizin tam özelliklerini verirseniz daha iyi yükseltme önerebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı