Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 2 Mart 2022 #31 berkezz dedi: Edge ile Opera da Chromium alt yapılı tarayıcılar. Destek verirse Mozilla verir. Genişletmek için tıkla... e onu kullanırız o zaman. wolftrexi14 dedi: Hocam USB sorununu çözebildiniz mi halla çozemediyseniz başka yolları bulmakla kafa yoralim Windows 8 vs Windows 7 kavgası yapmayalım lütfen. Genişletmek için tıkla... hocam usb de sorun yokdedim ama görmedin iz sanırsam.
berkezz dedi: Edge ile Opera da Chromium alt yapılı tarayıcılar. Destek verirse Mozilla verir. Genişletmek için tıkla... e onu kullanırız o zaman. wolftrexi14 dedi: Hocam USB sorununu çözebildiniz mi halla çozemediyseniz başka yolları bulmakla kafa yoralim Windows 8 vs Windows 7 kavgası yapmayalım lütfen. Genişletmek için tıkla... hocam usb de sorun yokdedim ama görmedin iz sanırsam.
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #32 saygısızlık yapma dedi: Hocam PC milladan önce kalma mı? 2007 doğumlu bilgisayarım o ekranı 5 saniyede geçiyor Genişletmek için tıkla... HDD Smart hatalı idi ondan olabilir. Ama kurulum normal hızda oldu. LGA775 Pentüum işlemci var yanlış hatırlamıyorsam E2140.
saygısızlık yapma dedi: Hocam PC milladan önce kalma mı? 2007 doğumlu bilgisayarım o ekranı 5 saniyede geçiyor Genişletmek için tıkla... HDD Smart hatalı idi ondan olabilir. Ama kurulum normal hızda oldu. LGA775 Pentüum işlemci var yanlış hatırlamıyorsam E2140.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 2 Mart 2022 #33 Soft Donanım dedi: HDD Smart hatalı idi ondan olabilir. Ama kurulum normal hızda oldu. LGA775 Pentüum işlemci var yanlış hatırlamıyorsam E2140. Genişletmek için tıkla... Hocam konu açılalı 32 dk oldu hala aynı durumda öncesinde bi 15 dk falan kullanmıştım. hocam ayrı bir iso ile deneyeceğim olacağını pek sanmıyorum ama eski bir usb em vard.
Soft Donanım dedi: HDD Smart hatalı idi ondan olabilir. Ama kurulum normal hızda oldu. LGA775 Pentüum işlemci var yanlış hatırlamıyorsam E2140. Genişletmek için tıkla... Hocam konu açılalı 32 dk oldu hala aynı durumda öncesinde bi 15 dk falan kullanmıştım. hocam ayrı bir iso ile deneyeceğim olacağını pek sanmıyorum ama eski bir usb em vard.
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #34 Playstor dedi: Hocam konu açılalı 32 dk oldu hala aynı durumda öncesinde bir 15 dk falan kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın anakartının marka ve modeli nedir?
Playstor dedi: Hocam konu açılalı 32 dk oldu hala aynı durumda öncesinde bir 15 dk falan kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın anakartının marka ve modeli nedir?
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 2 Mart 2022 #35 Soft Donanım dedi: Bilgisayarın anakartının marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam anakartı bilmiyorum ama pc modelini verebilirim eğer işimize yarar ise Casper TW8.
Soft Donanım dedi: Bilgisayarın anakartının marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam anakartı bilmiyorum ama pc modelini verebilirim eğer işimize yarar ise Casper TW8.
wolftrexi14 Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 40 Çözümler 1 2 Mart 2022 #36 Playstor dedi: Hocam konu açılalı 32 dk oldu hala aynı durumda öncesinde bir 15 dk falan kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız eski ise gelmesi uzun sürebilir şu anlık tek yapabileceğiniz beklemek
Playstor dedi: Hocam konu açılalı 32 dk oldu hala aynı durumda öncesinde bir 15 dk falan kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız eski ise gelmesi uzun sürebilir şu anlık tek yapabileceğiniz beklemek
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 2 Mart 2022 #37 wolftrexi14 dedi: Bilgisayarınız eski ise gelmesi uzun sürebilir şu anlık tek yapabileceğiniz beklemek Genişletmek için tıkla... hocam 1 saat gibi bir süre geçti hala bekliyorum bunu birkaç windows sürümünde daha yapmıştı ama bu kadar sürmüyordu.
wolftrexi14 dedi: Bilgisayarınız eski ise gelmesi uzun sürebilir şu anlık tek yapabileceğiniz beklemek Genişletmek için tıkla... hocam 1 saat gibi bir süre geçti hala bekliyorum bunu birkaç windows sürümünde daha yapmıştı ama bu kadar sürmüyordu.
Krak3n_0 Centipat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #38 Playstor dedi: hocam 1 saat gibi bir süre geçti hala bekliyorum bunu birkaç windows sürümünde daha yapmıştı ama bu kadar sürmüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam oldumu? Olmadıysa biraz daha bekleyin derim.
Playstor dedi: hocam 1 saat gibi bir süre geçti hala bekliyorum bunu birkaç windows sürümünde daha yapmıştı ama bu kadar sürmüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam oldumu? Olmadıysa biraz daha bekleyin derim.