Windows 7 kurulum ekranında fareyi ve klavyeyi algılamıyor

Siyahlara takıp denedim ama yine de algılamadı hocam.
Elinizde başka USB girişli klavye&mouse var mı? Bende mesela Logitech'in kablosuz klavye ve mouse'u vardı ve nereye taksam da olmuyordu ama HADRON'un kalitesiz bir mouse'u ile PARS marka kalitesiz bi klavye takınca ikisini de algıladı. Windows 7 eski olduğundan her cihazın driver'ını desteklemiyor. Ayrıca USB girişli bir mouse'unuz yoksa aşağıdaki resimdeki girişe uygun bir mouse da işinizi görür.
20220205_125840.jpg

Hocam şimdi Windows 10 indiriyorum bir de onunla kurmayı deneyeceğim.
Windows 10'da böyle bir problem yaşamayacaksınız, istediğiniz girişe takabilirsiniz. 👍

Elinizde başka USB girişli klavye&mouse var mı? Bende mesela Logitech'in kablosuz klavye ve mouse'u vardı ve nereye taksam da olmuyordu ama HADRON'un kalitesiz bir mouse'u ile PARS marka kalitesiz bi klavye takınca ikisini de algıladı. Windows 7 eski olduğundan her cihazın driver'ını desteklemiyor. Ayrıca USB girişli bir mouse'unuz yoksa aşağıdaki resimdeki girişe uygun bir mouse da işinizi görür.
Eki Görüntüle 1295934
Hocam elimde usb girişli başka bir mouse daha var onu da denedim yine de işe yaramadı.

Hocam elimde usb girişli başka bir mouse daha var onu da denedim yine de işe yaramadı.
Başka mouse'unuz yoksa tek çare W10 gibi duruyor o zaman. Forumda W10 orijinal en yeni sürüm isosu var. Buradan indirmenizi tavsiye ederim.

Başka mouse'unuz yoksa tek çare W10 gibi duruyor o zaman. Forumda W10 orijinal en yeni sürüm isosu var. Buradan indirmenizi tavsiye ederim.
Hocam indirdim şuan kuruyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda son kısımda kurunca başlat kısmına mı basacağım

Hocam indirdim şuan kuruyorum.
Kurulumdan sonra bir sorun olursa tekrar konu açın, yardımcı olmaya çalışırız. 👍
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda son kısımda kurunca başlat kısmına mı basacağım

Evet.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı