Windows 7 kurulumu nasıl yapılır?

Portakal53

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion Y520 80WK
I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD
Meslek
Öğrenci
Şimdi eski sistemime kurmaya çalışıyorum ama desteğe ihtiyacım var.

Windows 7 indirin ve sonra flash diske atın ve kurun hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'nin desteği bitti bildiğin üzeri ve virüsler çok kolay bir şekilde bulaşabiliyor. Ayrıca Microsoft 9 0 gün açığını kapattı ama Windows 7 güncelleme almadığı için bu açık hala Windows 7'de var. Windows 10 LTSC 2019 kurmanı tavsiye ederim ayrıca sisteminin özellikleri nedir eğer ona göre sisteminin parçalarını Windows 10 sürücüleri var mı diye bakıp sana yanıt vereceğim.

Windows 7 fanıyım diyebilirim. W10'u da W11'i de en baştan beri hiç sevmedim, sevilecek bir tarafları da yok zaten.
Buna rağmen;
Artık Windows 7 kullanılmaz. Stabil bir Linux kurmak daha mantıklı.

Windows 7'nin desteği bitti bildiğin üzeri ve virüsler çok kolay bir şekilde bulaşabiliyor. Ayrıca Microsoft 9 0 gün açığını kapattı ama Windows 7 güncelleme almadığı için bu açık hala Windows 7'de var. Windows 10 LTSC 2019 kurmanı tavsiye ederim ayrıca sisteminin özellikleri nedir eğer ona göre sisteminin parçalarını Windows 10 sürücüleri var mı diye bakıp sana yanıt vereceğim.
ben baktım sürücü desteği yok en fazla 7'ye kadar.

Ben Windows 7 fanıyım diyebilirim. W10'u da W11'i de en baştan beri hiç sevmedim, sevilecek bir tarafları da yok zaten.
Buna rağmen;
Artık Windows 7 kullanılmaz. Stabil bir Linux kurmak daha mantıklı.
Sadece denemelik kuruyorum yoksa Mint veya ubuntu kurmayı düşünüyorum.

Rufus yükle sonra Windows 7 ISO'sunu indirin sonra Rufus'a girin ISO'yu atın ve USB'yi takın bu işlemi yaparken. Sonra Rufus'ta başlata tıklayın ve işlem bitince USB'yi çıkarın ve Windows 7 yükleyeceğiniz PC'ye USB takın sonra boot menuya girip USB'yi seçin sonra Windows 7 kurulumunu yapın.

Linux için sürücüleri varmı eğer varsa direk linux kur
Yok :(
Rufus yükle sonra Windows 7 ISO'sunu indirin sonra Rufus'a girin ISO'yu atın ve USB'yi takın bu işlemi yaparken. Sonra Rufus'ta başlata tıklayın ve işlem bitince USB'yi çıkarın ve Windows 7 yükleyeceğiniz PC'ye USB takın sonra boot menuya girip USB'yi seçin sonra Windows 7 kurulumunu yapın.
Rufus ile sorun çıkıyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı