Windows 7 kurulumu sonrası internete bağlanılamıyor

HamstırWasHere

Picopat
Daha fazla  
RAM
8
Merhaba bugün Windows 7 kurdum fakat, internete bağlanamıyorum. Ethernet kablosuyla denedim, kablosuz baglantılar gozukmuyor. İnternet sürücülerini kurayım dedim ve fark ettim ki flash belleği taktıgımda flash bellek gözükmüyor, yardım eder misiniz? Nasıl internete bağlanacağım?

USB 3.0 Windows 7 zamanında yoktu USB'yi 2.1 portuna takmayı dene? (mavi olanlar USB 3.0 siyah/gri olanlar USB 2.0/2.1)

Sonra driver kurarsın dediğin gibi ancak Windows 7 gibi artık güvenlik güncellemeleri bile almayan OS'lar kullanmak önerilmez hiçbir yerde daha fazla virüse açık olursunuz.

USB 3.0 Windows 7 zamanında yoktu USB'yi 2.1 portuna takmayı dene? (mavi olanlar USB 3.0 siyah/gri olanlar USB 2.0/2.1)

Sonra driver kurarsın dediğin gibi ancak Windows 7 gibi artık güvenlik güncellemeleri bile almayan OS'lar kullanmak önerilmez hiçbir yerde daha fazla virüse açık olursunuz.
Çok teşekkürler hocam, usbyi taktım telefondan driverleri yükleyeceğim. İyi sosyaller. Duruma göre çözümü işaretlerim.

Driverleri kurdum fakat, hala internete bağlanamıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı