Windows 7 kurulumu sonrası sürücüleri kurma

Siz Harikasınız yapacağım bunu teşekkürler. Ve evet, sanırım korsan yasak forumda.

Bulamadım da acaba bildiğiniz kaynak var mı AIO olmayanı için?
Daha çok yardım gerekir ise instagram'dan ekleyebilirsin ; felipeflex_muratdoner
İnstagram kullanmıyorum :/ Twitter var ise olabilir

Bulamadım da acaba bildiğiniz kaynak var mı AIO olmayanı için?

İnstagram kullanmıyorum :/ Twitter var ise olabilir
Öncelikle bildiğim kaynak var fakat internet kafelerde engelli olabilir.

Bende twitter kullanmıyorum maalesef. Facebook veya Skype varsa iyi olur ya da Twitch

Öncelikle bildiğim kaynak var fakat internet kafelerde engelli olabilir.

Bende twitter kullanmıyorum maalesef. Facebook veya Skype varsa iyi olur ya da Twitch

Facebook'tan ulaşabilirim size PM yoluyla verebilirsin

Ayrıca, 64 bit mi kurmalıyım yoksa 32 bit mi? 2GB RAM ve Intel Pentium P6100 2GHz kullanıyorum. 64 bit'in 32 bit'ten farkı ne ki?

Ayrıca, 64 bit mi kurmalıyım yoksa 32 bit mi? 2GB RAM ve Intel Pentium P6100 2GHz kullanıyorum. 64 bit'in 32 bit'ten farkı ne ki?
Çoğu uygulamada 32 bit desteği maalesef bulunmuyor. İnternette gezinmek ve video vs. izlemek için 32 bit gayet yeterli olacaktır ve tabi daha akıcı olacaktır fakat dersenizki ileride program falan kurarım sıkıntı çıkmasın o zaman 64 kurmanız gerekiyor.

PM'i boşverin Murat Döner ismim ekleyebilirsiniz fotoğrafımda Döner üstünde Murat yazıyor [emoji23]

Tamamdır. Teşekkür ederim yardımınız için

Windows 10 kur kendi sürücülerini bulup yükler.
Hocam Windows 10 bazen eski sürücüde kurabiliyor

Hocam 64 bit 4GB RAM sahip bilgisayarlara kurulabilir sizin bilgisayarınız 2GB RAM sahip olduğu için siz 32 bit kurmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…