Çözüldü Windows 7 kurulumu sonrası yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ilia topuria

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
İntel i5 12400F
H610M
RAM
2
Windows 8.1 sürümündeki bilgisayarımı Windows 7 Home Basic yaptım. Ses driveri silinmiş olmalı. Aygıt yöneticisinde ses, video, oyun denetleyicisi kısmı da yok. Her şeyi sildiğim için yüklü ses çıkış aygıtı yok hatasını alıyorum. Bilgisayarımın ve hoparlörümün markası Dell. Dell A225 modelinde ki hoparlörümün de driverini bulamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden sağ olun.

Son düzenleme:
Denetim Masası > Donanım ve ses kısmındaki ayarlara baktınız mı? Sesi kulaklık vs. ile deneme şansınız varsa deneyin. Belki Amfi bağlantılarında da sorun vardır.
Kulaklığım kayıp . Ne yapmalıyım?

Denetim Masası > Donanım ve ses kısmındaki ayarlara baktınız mı? Sesi kulaklık vs. ile deneme şansınız varsa deneyin. Belki Amfi bağlantılarında da sorun vardır.
Kardeşim Allah Razı olsun vallaha. AC'97 Driverini yüklediğimde düzeldi. Çıkar tak yaptım sonra düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…