Merhaba, kurulum yaparken burada takılı kaldı. Yaklaşık olarak 40 - 50 dakikadır böyle, ne yapmam lazım?
Merhaba, kurulum yaparken burada takılı kaldı. Yaklaşık olarak 40 - 50 dakikadır böyle, ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 930411
Hiç Boot ekranı gelmedi mi? Disk bağlantısını kontrol edin. Mümkünse Windows 8.1'e geçin.
Direk Windows 7 ISO dosyasından indirdim ve şu an hala böyle.
Formatın başından itibaren uyguladığınız adımları kısaca yazabilir misiniz?Direk Windows 7 ISO dosyasından indirdim ve şu an hala böyle.
Formatın başından itibaren uyguladığınız adımları kısaca yazabilir misiniz?
Diskleri biçimlendirmediniz mi?İlk olarak Windows 10 işletim sisteminde idim. Google'den Windows 7 ISO dosyası indirdim ve kurulumu yaptım. Lisans koşulları kabul ettikten sonra Full devam ettim yeniden başlattım. Buraya geldim 1 saattir böyle.
Bu videodaki adımları uygulayın. Bende de aynı sorun olmuştu. Sonra da SFC /Scannow yapın Windows içinden.
Diskleri biçimlendirmediniz mi?
Windows 7 kurmak istiyorsunuz, bunun öncesinde formattan önce kullandığınız işletim sistemini ve tüm dosyaları kaldırmanız gerekir. Şuan tam olarak hatırlayamıyorum fakat lisans koşulları kabulü ekranından sonra gelen ekranda özel ve önerilen şeklinde 2 seçenek çıkması gerek, oradan özel'i seçmeniz gerek böylece sizi bilgisayarınızdaki tüm diskleri görüntüleyebileceğiniz bi aşamaya getirecek. O ekranda windows 10'un kurulu olduğu diski tamamen temizlemeniz gerekiyor.Nasıl?
Hayır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.