Merhabalar, Windows 10 yüklü dizüstü bilgisayarımı USB ile Windows 7'ye geçirmeye çalışıyorum fakat 0xc000000d hatası alıyorum. Hatayı görsel şekilde eklere ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Bilgisayara sıfırlayıp temiz bir şekilde kurmayı denedim fakat yine aynı hatayı verdi.
Evet biraz eski bir yazılım değil mi güncelleştirme falan gelmiyor amacınız ne idi.kardeşim bilgisayar nasıl 32 gb olabiliyor 100 yıl önce falan mi yapıldı?
Evet biraz eski bir yazılım değil mi güncelleştirme falan gelmiyor amacınız ne idi. Kardeşim bilgisayar nasıl 32 GB olabiliyor 100 yıl önce falan mi yapıldı?
Hometech olduğuna dikkat edememişim pardon ben fazla duymadım ama kötü diye biliyorum ve bununla nasıl hem ders yapıp hem de oyun oynayabiliyorsunuz ya da hangi oyunları oynuyorsunuz.
Hometech olduğuna dikkat edememişim pardon ben fazla duymadım ama kötü diye biliyorum ve bununla nasıl hem ders yapıp hem de oyun oynayabiliyorsunuz ya da hangi oyunları oynuyorsunuz.