Windows 7 kurulumunda klavye ve fare çalışmıyor

@kingmessi10 deiğim gibi ben pcim desteklememesine rağmen 11'e geçiş yapmış biriyim alışamadım 10'a döndüm orası ayrı yoksa hiçbir sorunu yoktu dediğim gibi eskiler eskiden güzeldi Windows 11 için bildirim yolladık bugün diğer seçenekleri göster menüsünü kaldırtacağız Microsoft'a bu bildirimi gönderdik 😄

Windows 7 de nasıl kuracağım laptopu kullansam CMD'den acsam açık olarak anlatayım: Laptopa SSD'yi takıp kurulumda Shift+F10 yapıp masaüstünü bulacagım CD komudunu yaparak oradan acıp PC'de kuracağım.

Hocam Windows 10 ve üstünde farklı cihazda bir SSD ile Windows çalıştırabilirsin (istisnai durumlar olabilir) ancak bu işletim sisteminin altı bir sistemde aynı şeyi denerken mavi ekran alırsın donanımlar uyuşmadığı için.

Laptopsa bende yazıyı yazıp ekranı indiriyordum açtığımda yazılmış oluyordu :D. Dene ben öyle kurdum. Kurulumdan sonra geri çalışıyor fare ve klavye.

@kingmessi10 deiğim gibi ben pcim desteklememrsine rağmen 11'e geçiş yapmış biriyim alışamadım 10'a döndüm orası ayrı yoksa hiçbir sorunu yoktu dediğim gibi eskiler eskiden güzeldi Windows 11 için bildirim yolladık bugün diğer seçenekleri göster menüsünü kaldırtacağız Microsoft'a bu bilidirimi gönderdik 😄
abi win 7 de oyun oynamasamda temasına asıgım hem oyun fazla oynamicam guncellemede ihtiyacım yok artık son denicegim laptop taktigi olmazsa win 11 geccem dediginiz gibi

@kingmessi10 deiğim gibi ben pcim desteklememesine rağmen 11'e geçiş yapmış biriyim alışamadım 10'a döndüm orası ayrı yoksa hiçbir sorunu yoktu dediğim gibi eskiler eskiden güzeldi Windows 11 için bildirim yolladık bugün diğer seçenekleri göster menüsünü kaldırtacağız Microsoft'a bu bildirimi gönderdik 😄

Bende kaldırmamasına rağmen kuranlardanım 😃

@bugra123321 Win 7 teması kur o zaman ne diye sistemini değştiriyorsun ki Windows 10 veya 11 senin için en iyisi olacaktır win 7 de ekran kartı sürücümü bile kuramadım ben.
Evet belkide uygun driver bile yoktur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı