Windows 7 kurulumunda "Sürücü Yükle" hatası

• Konuyu başlatan thetruth2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.830
T

thetruth2

Ziyaretçi
5081c27d81d1ab452ebb7204963bf52d.jpg

Yukarı da gördüğünüz gibi Windows 7 Professional 64 Bit kurarken bu hatayı veriyor. SSD'yi AHCI olarak ayarladım olmadı. USB 2.0 VE 3.0 girişlerinin hepsini denedim olmadı. Rufus'tan yazdırmıştım USB'ye fakat bu hatayı veriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 471792
Yukarı da gördüğünüz gibi Windows 7 Professional 64 Bit kurarken bu hatayı veriyor. SSD'yi AHCI olarak ayarladım olmadı. USB 2.0 VE 3.0 girişlerinin hepsini denedim olmadı. Rufus'tan yazdırmıştım USB'ye fakat bu hatayı veriyor?
SSD DİSK'nizin sürücüleri İSO dosyasında olmadığı için DİSK'i tanımıyor. SSD DİSK'inizin sürücülerini bulup USB'nin içine atın bu kurulum ekranına geldiğiniz de gözat diyerek USB bellekteki sürücüleri gösterin. Sonrasında sorunsuz şekilde kurulum yapabilirsiniz.

thetruth2, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı