Merhaba. elimde Windows 7 CD'si var. İçinde setup uygulaması vs. var fakat kurulum sırasında hata veriyor. Bu kurulum işlemini CMD'den açarak yapabilir miyiz?
Merhaba. Elimde Windows 7 CD'si var. İçinde setup uygulaması vs. var fakat kurulum sırasında hata veriyor. Bu kurulum işlemini CMD'den açarak yapabilir miyiz?
Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...
USB'niz varsa, CD gibi tarihi geçmiş aygıtlarla uğraşmanıza gerek yok. Telefona takabiliyorsanız, telefon aracılığıyla, takamıyorsanız bir internet kafeden veya varsa ev üyelerinin bilgisayarıyla boot edilebilir bir USB hazırlayın.
F12'den CD'yi seçiyorum rastgele harf basınca bekliyorum starting Windows yazısından sonra ileri diyorum şimdi Türkçe yi seçip yükle ye tıkladıktan sonra "Gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik diyor
F12'den CD'yi seçiyorum rastgele harf basınca bekliyorum starting Windows yazısından sonra ileri diyorum şimdi Türkçe yi seçip yükle ye tıkladıktan sonra "gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik diyor.
ISO hasarlı ya da eksik inmiş. Yeniden indirip deneyin ayrıca orijinal olmasına dikkat edin. Modlanmış Windows'larda da kurulumda bu şeklide hatalar olabiliyor.
ISO hasarlı ya da eksik inmiş. Yeniden indirip deneyin ayrıca orijinal olmasına dikkat edin. Modlanmış Windows'larda da kurulumda bu şeklide hatalar olabiliyor.
Kurulum ekranından bahsediyorsunuz galiba. ISO'daki boot dosyaları gözüküyor ancak hasarlı olduğu için kurulum yapılmıyor. ISO'yu yeniden indirerek test edin.
Kurulum ekranından bahsediyorsunuz galiba. ISO'daki boot dosyaları gözüküyor ancak hasarlı olduğu için kurulum yapılmıyor. ISO'yu yeniden indirerek test edin.