Çözüldü Windows 7 kurulumunu CMD üzerinden yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

519552

Hectopat
Merhaba. elimde Windows 7 CD'si var. İçinde setup uygulaması vs. var fakat kurulum sırasında hata veriyor. Bu kurulum işlemini CMD'den açarak yapabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ama işın garip tarafı 2 Dis var biri C diye D C gitti X geldi D de C nin yerine umarım normaldir
C: ve D: yerinde duruyordur muhtemelen. X: kurulum diskini temsil ediyor. CD ile kurmaya çalışıyorsanız, tekrar söylüyorum, bir USB bellek kullanın.
Merhaba. Elimde Windows 7 CD'si var. İçinde setup uygulaması vs. var fakat kurulum sırasında hata veriyor. Bu kurulum işlemini CMD'den açarak yapabilir miyiz?

USB'niz varsa, CD gibi tarihi geçmiş aygıtlarla uğraşmanıza gerek yok. Telefona takabiliyorsanız, telefon aracılığıyla, takamıyorsanız bir internet kafeden veya varsa ev üyelerinin bilgisayarıyla boot edilebilir bir USB hazırlayın.

İçinde setup uygulaması vs. var fakat kurulum sırasında hata veriyor.
Muhtemelen CMD'den kurmak mümkün olsa bile hata vermeye devam edecek. CD üzerindeki dosyalar bozuksa ona CMD yardım edemez.

F12'den CD'yi seçiyorum rastgele harf basınca bekliyorum starting Windows yazısından sonra ileri diyorum şimdi Türkçe yi seçip yükle ye tıkladıktan sonra "gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik diyor.

ISO hasarlı ya da eksik inmiş. Yeniden indirip deneyin ayrıca orijinal olmasına dikkat edin. Modlanmış Windows'larda da kurulumda bu şeklide hatalar olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı