Windows 7 laptoptan USB'ye ISO dosyası yazdırma

Denedim bugün, ağ hatası filan gibi sebeplerden indiremedim, tabii bu sırada ethernet kablosu takılıydı laptopa, bilmiyorum belki kablo sıkıntılıydı ama hem uğraşmak hem de riske atmak istemiyorum, parası neyse veririm usbye attırırım dosyayı, bir bilgisayarcı halleder diye umuyorum.

Denedim bugün, ağ hatası filan gibi sebeplerden indiremedim, tabii bu sırada ethernet kablosu takılıydı laptopa, bilmiyorum belki kablo sıkıntılıydı ama hem uğraşmak hem de riske atmak istemiyorum, parası neyse veririm usbye attırırım dosyayı, bir bilgisayarcı halleder diye umuyorum.
Evet ya oyle yap ama ag hatasi varsa onuda bi baktir.

Evet ya oyle yap ama ag hatasi varsa onuda bi baktir.
Yarın bir daha denerim olursa olur, hiç uğraşmak ta istemiyorum ama denerim.

Bugün yine denedim 30mbps civarı hızla, yine inmedi hata verdi, oysaki internetim sorunsuz çalışıyor.

Bir bilgisayarciya yaptırdım eve gelip dosyaya baktığımda aşağıdaki dosyaları gördüm, doğru dosyalar mı acaba bilen varmı? USB nin görünen ismi de değişmiş.

Dosya Ekleri

• IMG_20230616_142903.jpg
    IMG_20230616_142903.jpg
    438,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

Bugün yine denedim 30mbps civarı hızla, yine inmedi hata verdi, oysaki internetim sorunsuz çalışıyor.

Bir bilgisayarciya yaptırdım eve gelip dosyaya baktığımda aşağıdaki dosyaları gördüm, doğru dosyalar mı acaba bilen varmı? USB nin görünen ismi de değişmiş.
Usb ya windows 10 yazdirdiysan tabi ismi degisir. Tam olarak kac gb yazdirdiginiz windows 10.

Bi de yazdirdiginiz windows 10 dosyalarinin dogru olup olmadigini klasor ve dosya kontrolu yaparak anlayabilirsiniz.

Onceden windows iso indirdiyseniz onun icine girerek onun icendeki klasorleri ve dosyalari usb daki klasorler ve dosyalari karsilastirin. Muhtemelen windows iso lar bir birinden klasor ve dosya farklari yoktur diye biliyorum. Eger onceden windows iso indirmediyseniz internetden arastirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı