Çözüldü Windows 7 lisans anahtarı 10'da kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bartu pusat

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
465 GB HDD
Ekran kartı
İntel HD Graphics 3000
İşlemci
İntel I3 2320M
Merhaba, 17 Ocak günü bilgisayara format atıp Windows 10 kurdum. Fakat lisans alayım dememe rağmen arkadaşım CMD ile etkinleştir bir sorun olmuyor dedi. Bende benden daha iyi biliyordur diye onu dinledim CMD ile etkinleştirdik. Fakat bağladığı KMS sunucusu 3 Mart'ta kapanıyor. Benim bilgisayarım Windows 7 ile geldi ve lisans anahtarı kasanın arkasında yazıyor. Ben bu anahtarı Windows 10'a girebilir miyim?

Çözüm
Peki Anahtarı sadece bu bilgisayarda mı kullanabilirim yoksa başka bilgisayarlar`da da kullanabilir miyim? Çünkü yakın zamanda inşallah yeni bir bilgisayar alacağım için ona kullanırım.
Tek bilgisayarda olur, anakartının seri numarası keye eşlenir. Eğer kutulu lisans olsaydı dediğiniz mümkündü.
Peki Anahtarı sadece bu bilgisayarda mı kullanabilirim yoksa başka bilgisayarlar`da da kullanabilir miyim? Çünkü yakın zamanda inşallah yeni bir bilgisayar alacağım için ona kullanırım.
Tek bilgisayarda olur, anakartının seri numarası keye eşlenir. Eğer kutulu lisans olsaydı dediğiniz mümkündü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı