Çözüldü Windows 7 lisanslı bir şekilde nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WhatsTheMatter

Kilopat
2010 yılında aldığım bilgisayarla beraber orijinal Windows 7 Home Basic işletim sistemi de geldi. Keyleri hala kasanın üstüne yapıştırılmış halde duruyor.
Bu bilgisayara bir heves edip Linux Mint kurmuştum ama bilgisayar açılmıyor şimdi. Tekrar Windows 7'ye dönmem lazım.
Windows 7'yi lisanslı bir şekilde nasıl edinebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Home Basic ISO dosyasını indirip USB'ye yazdırıp boot edeceksiniz.
Home Basic ISO dosyasını indirip USB'ye yazdırıp boot edeceksiniz.

Çözüm
Ben Windows 7 yüklediğimde internete giremiyorum. "internet bağlantınız gizli değil" diye uyarı veriyor. Siz bilirsiniz ama windows 7 desteği bitti. Sistem kurtarır ise aynı key ile windows 10-11 yükleyebilirsiniz. Windows 8 ürün anahtarı aktifleşiyor. Windows 7 ürün anahtarı da aktifleşir büyük ihtimal.

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler arkadaşlar.
Ben Windows 7 yüklediğimde internete giremiyorum. "internet bağlantınız gizli değil" diye uyarı veriyor. Siz bilirsiniz ama windows 7 desteği bitti. Sistem kurtarır ise aynı key ile windows 10-11 yükleyebilirsiniz. Windows 8 ürün anahtarı aktifleşiyor. Windows 7 ürün anahtarı da aktifleşir büyük ihtimal.
O hata size mahsus olabilir belki. Çünkü milyonlarca kişi internete giriyor W7 ile.

Sistemim çok demode, o yüzden W10'u kaldırmaz. Hatta şuanki cihazım bile zor kaldırıyor. Sözde 2 gb GPU falan var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı