Windows 7 Logitech G HUB "Yüklenemedi" hatası

Logitech G203 Lightsync modelini aldım ışıklı diye aldım ışıkları yanmıyor yazılımı olmadığı için işte ben boşuna 200 TL verdim.
Sadece normal fare gibi kullanılıyor ışıkları vb yanmıyor.
Fareden önce PC'yi değişirmeliydim.

Logitech G203 Lightsync modelini aldım ışıklı diye aldıkışıkları yanmıyor yazılımı olmadığı için işte bu Logitech kalitesi.

Bunun Logitech ile alakası yok. Anlamıyor musunuz? Sisteminiz desteklenmiyor diyoruz. Ne yapmalarını bekliyordunuz? Şu an oyun amaçlı kullanılan %90'dan fazla bilgisayarda Windows 10 var. Windows 7 ile kim neden uğraşsın?
Ayrıca bizden ne istiyorsunuz? Sizin için uygulamayı mı modlayalım? Kimse bunu yapmaz, uğraşmaz.
Sisteminizi upgrade edip Windows 10 kurun. Ya da gidin mouseunuzu iade edin. İkisini de yapamıyorsanız markaları suçlamayın.

Ben de Win 7 kullanıyorum ve bende de aynı mouse var. Işıkları kasaya taktığın gibi yanması lazım. Yazılım sadece farklı modlara geçiş yapmayı sağlıyor. Yazılım bende çalışıyor. Farklı bir bilgisayara kurup sonra kurulum dosyalarını flash bellek ile kendi bilgisayarına taşıyıp programı çalıştırabilirsin. Kendim o şekilde yaptım. Bende işletim sistemi uyumlu değil demiyordu gerçi sadece yükleme ekranı gelmiyordu ama bu çözüm işe yarar. Eğer olmazsa eski sürümlerinden birini de indirebilirsin. Son çare olarak ben kendi bilgisayarımdaki yazılım dosyalarını upload edip linkini atarım ve nereye yapıştırman gerektiğini söylerim.

Ben de Windows 7 kullanıyorum ve bende de aynı mouse var. Işıkları kasaya taktığın gibi yanması lazım. Yazılım sadece farklı modlara geçiş yapmayı sağlıyor. Yazılım bende çalışıyor. Farklı bir bilgisayara kurup sonra kurulum dosyalarını flash bellek ile kendi bilgisayarına taşıyıp programı çalıştırabilirsin. Kendim o şekilde yaptım. Bende işletim sistemi uyumlu değil demiyordu gerçi sadece yükleme ekranı gelmiyordu ama bu çözüm işe yarar. Eğer olmazsa eski sürümlerinden birini de indirebilirsin. Son çare olarak ben kendi bilgisayarımdaki yazılım dosyalarını upload edip linkini atarım ve nereye yapıştırman gerektiğini söylerim.

İyide bu kadar sinirlenecek neydi? Ben kendi şahsi fikrimi söyledim bu kadar sinirlenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Bunun Logitech ile alakası yok. Anlamıyor musunuz? Sisteminiz desteklenmiyor diyoruz. Ne yapmalarını bekliyordunuz? Şu an oyun amaçlı kullanılan %90'dan fazla bilgisayarda Windows 10 var. Windows 7 ile kim neden uğraşsın?
Ayrıca bizden ne istiyorsunuz? Sizin için uygulamayı mı modlayalım? Kimse bunu yapmaz, uğraşmaz.
Sisteminizi upgrade edip Windows 10 kurun. Ya da gidin mouseunuzu iade edin. İkisini de yapamıyorsanız markaları suçlamayın.
bir fare için böyle sinirlenmeye gerek yok
Zaten aldığım yer ile görüşüp iade ettireceğim.
Ben de Win 7 kullanıyorum ve bende de aynı mouse var. Işıkları kasaya taktığın gibi yanması lazım. Yazılım sadece farklı modlara geçiş yapmayı sağlıyor. Yazılım bende çalışıyor. Farklı bir bilgisayara kurup sonra kurulum dosyalarını flash bellek ile kendi bilgisayarına taşıyıp programı çalıştırabilirsin. Kendim o şekilde yaptım. Bende işletim sistemi uyumlu değil demiyordu gerçi sadece yükleme ekranı gelmiyordu ama bu çözüm işe yarar. Eğer olmazsa eski sürümlerinden birini de indirebilirsin. Son çare olarak ben kendi bilgisayarımdaki yazılım dosyalarını upload edip linkini atarım ve nereye yapıştırman gerektiğini söylerim.
gerek yok zaten iade işlemi olacak

İyi de bu kadar sinirlenecek neydi? Ben kendi şahsi fikrimi söyledim bu kadar sinirlenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Yanlış alıntı yaptınız. Ayrıca iade etmenize gerek yok. Aynı işletim sistemini ve aynı fareyi kullanan biri olarak en iyi şekilde yardımcı olurum yazılımı çalıştırmanıza.

Ben Windows 8.1 Pro kullanmama rağmen yüklenmiyor :/ Yardım edebilecek var mı(discorddan yardımcı olacak varsa veririm nicki)

1 sene olmuş görür müsün emin değilim ama aynı sorun bende de çıktı hatta şimdi çözdüm G432 kulaklık almıştım işletim sistemi desteklenmiyordu bir tane siteden eski versiyonunu bulup indirdim ve oldu, indirdikten sonra kulaklığın yazılımının sonlanması için yeniden başlatman gerekecek hatta söyler bile. Başlat tekrar aç G HUB'ı oldu mu bir bak.

Eğer olursa fotoğrafta belirttiğim gibi tam gözükür cihazının logosu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    34 KB · Görüntüleme: 27
1 sene olmuş görür müsün emin değilim ama aynı sorun bende de çıktı hatta şimdi çözdüm G432 kulaklık almıştım işletim sistemi desteklenmiyordu bir tane siteden eski versiyonunu bulup indirdim ve oldu, indirdikten sonra kulaklığın yazılımının sonlanması için yeniden başlatman gerekecek hatta söyler bile. Başlat tekrar aç G HUB'ı oldu mu bir bak.

Eğer olursa fotoğrafta belirttiğim gibi tam gözükür cihazının logosu.

Şu an Windows 11 yüklü sıkıntısız, sorunsuz kullanıyorum. Yine de teşekkürler dostum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı