Windows 7 Malicious Remove Tool nedir?

_ Klaxy _

Centipat
Merhaba, ben Windows 7 güncelleştirmelerinden 2019 antivirüs yane Windows Defender'i güncellerken görev yöneticisine baktım. MRT.exe sonra altında ise Windows KB ile başlayan bir sayı falan çıktı Malicious Remove Tool'du yanında yazan açıklama da bu bir virüs müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı olarak geçer. Aylık olarak güncel veritabanıyla sunulur.
Zararlı yazılımları taramak için kurulumsuz bir araçtır. Denetim masası bakım seçeneği esnasında çalışır.
Windows haftada bir kere bakım yaparken bu yazılımı da kullanır. El yordamı ile de taratabilirsiniz.
Malwarabytes vb. kadar etkili değildir.
Kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı olarak geçer. Aylık olarak güncel veritabanıyla sunulur.
Zararlı yazılımları taramak için kurulumsuz bir araçtır. Denetim masası bakım seçeneği esnasında çalışır.
Windows haftada bir kere bakım yaparken bu yazılımı da kullanır. El yordamı ile de taratabilirsiniz.
Malwarabytes vb. kadar etkili değildir.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı