seyitkafkasi Hectopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2017 #1 Sitede belirtilen şekilde minidump dosyalarını paylaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Dropbox - minidump.rar Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2017
Sitede belirtilen şekilde minidump dosyalarını paylaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Dropbox - minidump.rar
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2017 #2 Windows 7 kullanımını tavsiye etmiyoruz. Windows 10'a geçin. Eğer hala mavi ekran hatalarını almaya devam ederseniz yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
Windows 7 kullanımını tavsiye etmiyoruz. Windows 10'a geçin. Eğer hala mavi ekran hatalarını almaya devam ederseniz yardımcı olabiliriz.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.197 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2017 #3 AMD GPU sürücünü DDU ile sil ve günceli yükle. OC yaptı ise iptal et. Realtek sürücünü güncelle. Ağ kartı sürücünü güncelle. Artı 0 Eksi
AMD GPU sürücünü DDU ile sil ve günceli yükle. OC yaptı ise iptal et. Realtek sürücünü güncelle. Ağ kartı sürücünü güncelle.