Windows 7 Mavi Ekran Sorunu

Kaan Durgut

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar son günlerde hata vermeye başladı. Bilgisayarımda 2 adet USB 3.0 portu var fakat öndeki USB girişine telefon USB bellek vb taktığımda direkt mavi ekran veriyor. Mavi ekran verdiginde ise yazan hata iusb3xhc.sys portları kontrol ettim fakat anlayamadım. Bu arada USB 3 girişlerinde de bir şey takılı değil. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt sürücülerinizi güncelleyin. Windows 7 artık eskidi USB 3.0 güncel bir Windows 10'da daha iyi çalışacaktır, işletim sisteminizi de güncelleyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Benimde bilgisayarımda sorun var sitede yeniyim konular nasıl açılır bilmiyorum yanlış yaptıysam kusuruma bakmayın. Bilgisayarımı açtığım zaman uzun süre çalıştırma çabası gösteriyorum fanlar devreye giriyor fakat boş yere dönüyor sistem açılmıyor. Bazen açılıyor ama uzun süre kullanamıyorum ya mavi ekran veriyor yada donuyor.
Sistemim:
Windows 7 64 Bit Ultimate
Asus M5A97 LE R 2.0 Anakart
Gskill Ripjaws 4G 1333 MHZ CL9 Ram
AMD Athlon X2 270 3.40 Ghz İşlemci
MSI HD 7730 2 gb 128 bit Ekran Kartı
Samsung 320 GB HDD model adını bilmiyorum
Xigmatek NRP - PC702 700W Güç kaynağı ( eski ekran kartımdan dolayı 700W )
WhatsApp Image 2017-06-01 at 09.44.21.jpeg WhatsApp Image 2017-06-01 at 09.44.22.jpeg

Zaten açmaya çalışmaya gerek yok, BIOS'a gireceksin sonra dediklerimi yapacaksın. Sorunun OC yapmandan kaynaklı.

Bilgisayarı zar zor açmayı başarabildim ilk fırsatta DMP dosyalarını aldım BIOS'u default ayarlara çektim sonra yeniden başlat yaptım ama bilgisayar açılmadı aynı sorun tekrar devam ediyor NB çok ısındığı için bilgisayar açılmama yapabilir mi bunu yeni fark ettim elimi yakıyor sanki çaydanlık gibi.

DMP.rar

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı