Windows 7 MEMORY_MANAGEMENT Hatası

Her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum lakin bu yazılımı zaten biliyoruz. Öte yandan bu yazılım hiçbir zaman bir Memtest86'nın yerini alamaz. Öyle olsaydı Memtes86 önermek yerine bunu önerirdik.
Zaten başkasının önermediği bir yazılımı önerince diğerinden daha bilgili olmazsın. Arkadaş bu olayı biraz yanlış anlamış bana kalırsa.

Windows üzerinden çalışan yazılım ile işletim sistemi gibi çalışan Memtest86'yı aynı keseye koymak zaten başlı başına bir hata. Memtest86 açık ara geçiyor.

Windows üzerinden çalışan yazılım ile işletim sistemi gibi çalışan Memtest86 aynı keseye koymak zaten başlı başına bir hata. Memtest86 açık ara geçiyor.

Yazımda bunu belirttim zaten. Windows belli miktarda RAM'i kendine kullandığı için USB'den OS olarak çalışan bir program kadar sağlıklı olamaz.

Az önce dediğimi yapmanız mümkünse yapar mısınız?

Maalesef
Tm5 uygulamasını açtığım zaman, penceremin dışına çıkıyor, nasıl geri getiririm
Az önce dediğimi yapmanız mümkünse yapar mısınız?

[CODE title="Kod"]========= TestMem5 Log File =========
Customize: Default @1usmus_v3
Start testing at 17:42, 880Mb x2

========= TestMem5 Log File =========
Customize: Default @1usmus_v3
The program in compatibility mode,
need to run with Administrator privileges!
Start testing at 17:42, 816Mb x3
Testing completed in 27m 42s,
no errors.[/CODE]

Son düzenleme:
Bir süre daha kullanın bilgisayarı. Dediğim gibi Boot Manager kaynaklı bir arızaysa belirtin. Oyunlarda da bol bol yük bindirdiğinizi düşünüyorum.

Bir süre daha kullanın bilgisayarı. Dediğim gibi Boot Manager kaynaklı bir arızaysa belirtin. Oyunlarda da bol bol yük bindirdiğinizi düşünüyorum.

Hocam, Windows 8.1'de minidump dosyası yok, ve 1 tane mavi ekran verdi, sadece "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı." Uyarısı geldi, Windows Update'den güncelleme yaparken karşılaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…