Windows 7 mi Windows 10 mu?

SSD alırken neye dikkat etmeliyim ?
Bu bilgisayara SSD takılır mı, uyumlu olmama gibi bir sorun yaşar mıyım ?

128GB olanların fiyatı uygun geldi.

Windows 8.1 baya güzelmiş, çok hızlı, bence sen windows 8.1 kur.

Konu gereksiz uzamış artık, altı üstü Windows 8.1 veya Windows 10 kuracaksın, alternatif olarak Linux'a bakacaksın. Sistemin yetersiz geliyorsa, yeni sistem alacaksın veya mevcut sistemine yükseltme yapacaksın. 5 sayfadır ne yani anlamıyorum, NASA ile ortaklık mı kuracaksınız sanki...

Konunun uzamasında bir problemmi var. İnsanlar tecrübelerini, görüşlerini anlatıyor.

Konunun uzamasında bir problemmi var. İnsanlar tecrübelerini, görüşlerini anlatıyor.

Hahaha... İnsanlar Windows 7'nin artık kurulmaması gerektiğini, Windows 8.1'in düşük donanımda bile hızlı çalıştığını ve Windows 10'a SSD'nin şart olduğunu 5 sayfadır mı anlatmaya çalışıyor?

Evet.
Windows 10'a ssd şart değil, bunu kim ortaya attıysa ssd üreticilerine iyi para kazandırdı. Microsoftla donanım üreticileri gizli anlaşmamı yaptılar anlamadım. Ben windows 10'u kasan bir sistem yapayım bundan bıkan insanlar donanım yükseltsinler, ekran kartı alsınlar, ssd alsınlar, işlemci alsınlar. Olabilirmi ?

Evet olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…