Windows 7 mi Windows 10 mu?

Açıkçası lubuntu Ubuntu gibi işletim sistemleri hakkında fikrim yok.
Bunlarla uğraşacak vaktimde yok o yüzden Windows 7 veya 8'den hangisini tavsiye ederseniz ona dönebilirim.
(Nasıl yapacağımı bilmiyorum gerçi.)

Nasıl Windows kurarsanız o şekilde Linux kuracaksınız. Ama illaki Windows diyorsanız, Windows 8.1 Home SL 64 Bit öneririm.

Benzer sisteme sahibiz, Windows 7 işini rahat rahat görür ben windows 7 kullanıyorum. Bir ay once windows 7 kurdum hala güncelleştirme yapıyordu.
Senin sistem windows 10'u da rahat çalıştırır ama windows 7 en iyisi. Benim ekran kartı nvidia 7300 baya eski bir kart. Senin onboard ekran kartı daha güçlü

Son düzenleme:
32 bit mi 64 bit mi yüklemeliyim ?
Aralarındaki farkı bilmiyorum.
1598900338347.png

Ram 4 gb ise 64 bit yükle tabiki. Sonra güncelleme yap ama bazen güncellemeler denetleniyorda takılıp kalıyor, böyle olursa aşağıdaki güncelleştirmeyi indirip kur, bilgisayarı yeniden baslat tekrar güncellemeye çalış 10-15 dakika sonra windows 7 update güncelleştirmeleri listeler. Windows 7 güncelleme uzun sürüyor sabret biraz kardeşim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı