Windows 7 mi Windows 10 mu?

lutch

Megapat
Daha fazla  
Adata 120 GB SSD siparişi verdim şu anki HDD berbat olduğu için Windows 10'da da berbat bir performans alıyordum. Sata 2 girişli olacak SSD. Windows 7 mi Windows 10 mu kurmam daha iyi olur bilgisayar performansı olarak?

RAM: 4 GB 1333 Mhz
İşlemci: i3-550
Ekran Kartı: GT 730 DDR3

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam emin değilim ama 4GB RAM'a Windows 10 belki biraz ağır gelebilir. Windows 7 Home Premium bence daha iyi olacaktır. Hayırlı geceler.
Aldığınız SSD'nin okuma ve yazma hızlarını merak ettim. Sata 3 mü?

Tam emin değilim ama 4GB RAM'a Windows 10 belki biraz ağır gelebilir. Windows 7 Home Premium bence daha iyi olacaktır. Hayırlı geceler.
Aldığınız SSD'nin okuma ve yazma hızlarını merak ettim. Sata 3 mü?

Sata 2 kablosuyla bağlayacağım maalesef anakartım Sata 3 desteklemiyor. Birkaç güne gelecek bu gece sipariş ettim. Ben de test edeceğim bakalım Sata 2'de nasıl performans verecek Windows 7 Home Premium yerine Ultimate kullanmayı planlıyordum farkı ne olur ?

Bence Ultimate kurmayın. Fazla bir fark yok diye düşünüyorum.

Bende de aynı işlemci var sadece 3GB RAM var ama kesinlikle Windows 10 kullanılmaz o bilgisayar ile, kesinlikle Windows 7 kullanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…