Windows 7 mi yoksa 8.1 mi?

hasan0547

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Benim bilgisayarım Acer Aspire 5739G. Sizce Windows 7'de mi kalmalıyım yoksa 8.1'e mi geçmeliyim?

Son düzenleme:
Cihazı internet üzerinden bulamadım. Acaba doğru model ismini yazdığınızda emin misiniz?

Ama tercihim Windows 10 üzerine olurdu. Şahsen 8.1 tercih etmezdim. Ya 7 ya da 10 seçin.
Kusuruma bakmayın. Yanlış yazmışım. Şimdi düzelttim. Acer Aspire 5739G

Kardeşim komiksin vallahi ben Windows 7'de sevmiyorum 8.1'e göre iyi arkadaşın bilgisayarı kötü zaten daha cok yavaşlatır başlata basınca tablet ekran acılıyor okulda bile kullanmıyorlar.

Okulda touchscreen tahtalarda Windows 8.1 kullanılamıyormuş . Az daha saçmalayıp ta gelin hocam

Kardeşim komiksin vallahi ben Windows 7'de sevmiyorum 8.1'e göre iyi arkadaşın bilgisayarı kötü zaten daha cok yavaşlatır başlata basınca tablet ekran acılıyor okulda bile kullanmıyorlar.

Kişisel olarak sevmeyebilirsin ancak bunu kötülemeye hakkın yok final sürümü ter temiz hatasız zamanında hatalı olabilir ama artık değil.

Merhaba. Benim bilgisayarım Acer Aspire 5739g. Sizce Windows 7'de mi kalmalıyım yoksa 8.1'e mi geçmeliyim?

Windows 7 devri kapandı... Win 8.1 bir hayli Bug'lu bir işletim sistemi... Windows 10 güncel ama sizin sisteme göre değil. Linux'a bir bakmanızı öneririm ama Windows'dan geçemem diyorsanız Win 8.1 Home tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…