İşlemci mi yiyor?Başlat menüsü bile buna yeter arayüzü kötü ve işlemci yiyor hiçbir artısı yok 8.1 görünce aklıma cringe vidoelar geliyor.
Başlat menüsü bile buna yeter arayüzü kötü ve işlemci yiyor hiçbir artısı yok 8.1 görünce aklıma cringe vidoelar geliyor hahahahahahahahahaha.
İşlemci mi yiyor?![]()
Kusuruma bakmayın. Yanlış yazmışım. Şimdi düzelttim. Acer Aspire 5739GCihazı internet üzerinden bulamadım. Acaba doğru model ismini yazdığınızda emin misiniz?
Ama tercihim Windows 10 üzerine olurdu. Şahsen 8.1 tercih etmezdim. Ya 7 ya da 10 seçin.
Hayatında hiç Windows 8.1 kullandın mı acaba?
Bırak şu boş Windows 7 fanlığını.
Evet hem de nasıl var ya corba icer gibi işlemciyi yutuyor nefis afiet olsun 8.1
Kardeşim komiksin vallahi ben Windows 7'de sevmiyorum 8.1'e göre iyi arkadaşın bilgisayarı kötü zaten daha cok yavaşlatır başlata basınca tablet ekran acılıyor okulda bile kullanmıyorlar.
Kardeşim komiksin vallahi ben Windows 7'de sevmiyorum 8.1'e göre iyi arkadaşın bilgisayarı kötü zaten daha cok yavaşlatır başlata basınca tablet ekran acılıyor okulda bile kullanmıyorlar.
Merhaba. Benim bilgisayarım Acer Aspire 5739g. Sizce Windows 7'de mi kalmalıyım yoksa 8.1'e mi geçmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.