Windows 7 mi yoksa 8.1 mi?

hasan0547

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Benim bilgisayarım Acer Aspire 5739G. Sizce Windows 7'de mi kalmalıyım yoksa 8.1'e mi geçmeliyim?

Son düzenleme:
Bana göre Windows 8.1'in bana göre güzel bir metro arayüzü ve dizaynı var. Fakat Windows 8.1 haterları neymiş yeni başlat menüsü büyükmüş eccik kasıyormuşta yavaşmış. Hocam başlat menüsünü beğenmedin diyelim Start Is Back veya Open Shell kullan?

İşlemcemi catur cutur yesin abicim acılırken 2-3dakika beklerim derseniz önerimdir 8.1

Bir kere hibernate özelliğiyle Windows 7'den 2 kat daha hızlı açılıyor Windows 8.1. Windows 7'deki Aero teması olmadığından dolayı daha hızlı bir işletim sistemi.

Hayır zaten başlat menüsü değiştirebiliyor bana göre en yavaş ve külüstür işletim sistemi ben olsam ikisini de kendim olarak test edip kendi kararımı verirdim.

Herhangi bir bug söyleyebilir misiniz?

Dosya gezgini durup dururken yeniden başlıyor ayrıca bu sadece Home sürümünde değil prodada mevcut. Başlat menüsü geç yükleniyor oyunlarda DLL hataları var gerekli DLL yükleseniz bile sistem boş beleş uyarılar veriyor oyunu zor bela aÇıyorsunuz (codmw- CS:GO vb) ayrıca 8.1 arayüz olarak oldukça hantal.

Bir kere hibernate özelliğiyle Windows 7'den 2 kat daha hızlı açılıyor Windows 8.1. Windows 7'deki Aero teması olmadığından dolayı daha hızlı bir işletim sistemi.

Yedek bilgisayarım 6 yıldır Win 8,1 gram sıkıntı yaşamadım ama gelip gömüyorlar garipsiyorum.

Vista varken böyle şeyler denmez. Siz 8.1'e geçin, keyfinize bakın.

Hocam siz Windows 8.1 yükleyin diğer arkadaşları dediği gibi. Windows 10 HDD'yi yiyip bitirir. Windows 7 de Windows 8.1 varken kullanılmaz zaten hocam. Linux dağıtımlarına da bakabilirsiniz bu arada.
Hocam gayet mantıklı olmuş bu. Windows 10 kurmak için mutlaka SSD alın.

Windows 7'de artık bir çok program çalışmıyor. Desteği bittiği için kalmak pek mantıklı gelmiyor bana. Windows 8.1 kurabilirsiniz.

Hayır zaten başlat menüsü değiştirebiliyor bana göre en yavaş ve külüstür işletim sistemi ben olsam ikisini de kendim olarak test edip kendi kararımı verirdim.

Kanıtınız var ise kanıtlayın da görelim hocam? Yalan yanlış konuşmayın. Daha Windows 10 kullanıp 8.1'e laf atıyorsunuz

Hayır yani mesaj kasıyoruz ama boş boş mesajlara yanıt vererek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…